InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 28.05.2020 || Suradnja HTZ-a i renomiranog australskog portala Chef's Pencil  |  Otvaraju se objekti Jadrana d.d.  |  Okus ljeta u bočici- stigla je Somersby lubenica  |  Istarska priča o uspjehu i vinu  |  Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu - Bolt Food  |  Podrška Valamarovom programu za očuvanje radnih mjesta „Pauza, Restart“  |  Beč stimulira odlazak u restorane  |  Slovenija: Grad Ljubljana ugostiteljima smanjio najam  |  Jeste li već popili kavu u prvom virtualnom kafiću u Hrvatskoj?  |  HZJZ objavio pravila za hotelijere  |  Predlaže se vaučerska shema   |  Otvorena online vinoteka Iločkih podruma   |  Južnokorejski turistički časopis SRT uvrstio Hrvatsku i otok Rab u TOP 8 destinacija svijeta  |  Trend pada turističkih noćenja se nastavlja  |  Nautički turizam traži omogućavanje plovidbe svim plovilima i gostima  |   Zajednica pustolovnog turizma HGK traži pokretanje svih aktivnosti  |  Hotelijeri traže nastavak mjera za očuvanje radnih mjesta   |  Kongresni i poslovni turizam u velikim gubicima  |  Nova akvizicija u Badelu 1862  |  Uspješno održani prvi virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj   |   ||
   

PIK mljeveno meso 450g light

U vrijeme kad blagdanski dani ostaju u lijepom sjećanju, ustupajući mjesto svakodnevnici još jedne nove godine, miris domaće sarme još uvijek nas nježno vuče u zimsku gastronomsku čaroliju.  
 
Odluke su donesene i nakon stajanja na vagu mnogi kreću s dijetama.  No to nikako nije razlog za odustajanje od najomiljenijeg zimskog jela - svima dragih sarmi. 
 
Uz PIK miješano mljeveno meso LIGHT 450 grama mirno možete uživati u zimskim specijalitetima, jer se u njemu nalazi čak 50 posto manje masnoće nego u standardnom PIK miješanom mljevenom mesu. 
 
Kreativnosti ne nedostaje ni u spravljanju drugih maštovitih jela jer upravo širok izbor PIK mljevenih mesa pruža beskonačne mogućnosti u kreiranju mesnih delicija svima koji znaju uživati u punoći okusa!




 
Noviteti
 
 
 
back to top