InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 22.10.2018 || #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |   ||
   

Hrvatska: Zimski ručak Apetita koji će vas oduševiti

18.12.2017
Koliko delicija, ideja i mašte u prosincu. Ima li još koje jelo zimsko jelo koje još nismo probali, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno. 
 
 
KRISTIJAN KEREŠA I STJEPAN BISTRIČKI 


Uvertira u zimski ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima. Ova čarolija izgleda kao pravo osvježenje na tanjuru. Koloristična i razigrana, ovo predjelo prava je uvertira za juhu od kestena s okruglicom od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine. Prijani teleći obrazi prijedlog su za glavno jelo u spoju s povrćem. Nakon zimskog ručka prava je poslastica punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. 
 
 

Blagdansko raspoloženje ovih dana vlada u Apetitu u Masarykovoj ulici. Posebna je pažnja posvećena uređenju i detaljima koji blagdane čine ljepšima. Uz vrhunske delicije Stjepana Bistričkog i njegovog tima Apetit je idealna gastro destinacija za druženja s najmilijima. 



Nazad
 
 
 
 
back to top