InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 16.09.2019 || U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |  MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |  Sve je lako uz Barcaffè Lattiato  |  U METRO-u potražite nove vinske etikete renomirane vinarije Zlatan otok  |  U Termama Tuhelj svečano otvoren luksuzni kamp Vita  |   U Putnikovićima otvoren spomenik težaku i vinogradu  |  Ultimativni Gin & Tonic doživljaj  |  Kava koja osvaja svijet-Cold Brew  |  Booking.com kreirao Avo-Condo  |   ||
   

BiH: Vlasnici nargila barova uvode okus janjetine

08.02.2018
Zbog sve siromašnije financijske slike omladine u Bosni i Hercegovini, vlasnici nargila barova odlučili su približiti omladini kako to izgleda kada se najedeš janjetine. Samim tim tržište nargila je obogaćeno okusom ovog mesa, a svoje viđenje za protal websajt.info iznio je vlasnik jednog bara u Sarajevu.
 
 

Iz suosjećanja sarajevskoj ali i bh. omladini, odlučili smo povući neke veze na orijentu i dovesti okus janjetine za njih. Znamo da su tankog džepa i da je velik broj onih koji nisu okusili ovo mitsko meso, pa im sada dajemo priliku za to., kratko je rekao ugledni ugostitelj iz srca Baščaršije.

Na pitanje jesu li su na redu neke dodatne reforme i inovacije, rekao je da se pregovara s dobavljačima za još neke marginalizirane okuse, kao što su puretina, teletina, dok za svinjetinu trenutno nema potražnje.



Nazad
 
 
 
 
back to top