InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 18.01.2020 || Prestižna oznaka ADAC Superplatz 2020 za čak četiri Valamarova kamping ljetovališta  |  Aminess Sirena dobio nagradu ADAC Superplatz 2020  |  VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa  |  Izvoz pjenušaca porastao za 35 posto  |  Badnjak na Fuliranju - riblji meni za prste polizati  |  Journal pop up We Love Local  |  Idealan spoj: orašasti plodovi i kava  |  Nova gastro ponuda na Fuliranju  |  METRO bilježi najsnažniji rast veleprodajnog poslovanja u 10 godina  |  Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |  Gault&Millau Croatia i Kotányi – predblagdanska gastronomija sa ženskim potpisom  |  Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba  |   ||
   

Hrvatska: VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa

07.01.2020
VINUM.IN izlazi tromjesečno a od sada je dostupan čitateljima na kioscima Tiska diljem Hrvatske. Nove teme i rubrike obogatile su izdanje te povećale broj stranica.
 

Prigodno za blagdansko razdoblje tema broja su pjenušava vina a  čitatelje su u svijet pjenušaca uveli Ivo Kozarčanin, Ivana Erhardt Draganić, Željko Garmaz i Saša Stanković.
Kroz putopise su predstavljena vinogorja Hrvatske, Srbije i Austrije, a predstavili su ih Vitomir Andrić, Matija Lesković, Nenad Basarić i Sanja Muzaferija.
Violeta Beljić Kušić na novi i zanimljiv način piše o vinu i arhitekturi.

Vinske sorte su opisane stručnim perom Željka Suhadolnika i Tomislava Radića, a novu Craft piva rubriku predstavio je Domagoj Jakopović Ribafish.
Svijetle gastro i eno točke za čitatelje je birao sommelier Mario Meštrović koji je na promociji bio i domaćin te gostima predstavio dio nove ponude restorana Kaiser.
Gosti su imali priliku kušati vina : Ivančić Griffin, Cossetto, Black Island Winery, Ivan Dolac, Korlat, Feravino, Sokač i PO Škrlet. Uz vino posluženi su sirevi s istarskim maslinovim uljem Turinela, orašasti plodovi i hrskavi buncek  uz sweet chili i hren umake.

Večer su trbušnim plesom uveličale plesačice iz plesne skupine „Sheherezade".
Slastice „Škrlet u čašici" i „Kuglof od bundeve i škrleta"  pripremila je i predstavila Marina Obradović (Priče jedne kuhače).


Nazad
 
 
 
 
back to top