InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || U Saboru izglasani voucheri za putovanja - spas za likvidnost turističkih agencija  |  Bez turizma tekući račun platne bilance ide u minus  |  Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |   ||
   

Hrvatska: VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa

07.01.2020
VINUM.IN izlazi tromjesečno a od sada je dostupan čitateljima na kioscima Tiska diljem Hrvatske. Nove teme i rubrike obogatile su izdanje te povećale broj stranica.
 

Prigodno za blagdansko razdoblje tema broja su pjenušava vina a  čitatelje su u svijet pjenušaca uveli Ivo Kozarčanin, Ivana Erhardt Draganić, Željko Garmaz i Saša Stanković.
Kroz putopise su predstavljena vinogorja Hrvatske, Srbije i Austrije, a predstavili su ih Vitomir Andrić, Matija Lesković, Nenad Basarić i Sanja Muzaferija.
Violeta Beljić Kušić na novi i zanimljiv način piše o vinu i arhitekturi.

Vinske sorte su opisane stručnim perom Željka Suhadolnika i Tomislava Radića, a novu Craft piva rubriku predstavio je Domagoj Jakopović Ribafish.
Svijetle gastro i eno točke za čitatelje je birao sommelier Mario Meštrović koji je na promociji bio i domaćin te gostima predstavio dio nove ponude restorana Kaiser.
Gosti su imali priliku kušati vina : Ivančić Griffin, Cossetto, Black Island Winery, Ivan Dolac, Korlat, Feravino, Sokač i PO Škrlet. Uz vino posluženi su sirevi s istarskim maslinovim uljem Turinela, orašasti plodovi i hrskavi buncek  uz sweet chili i hren umake.

Večer su trbušnim plesom uveličale plesačice iz plesne skupine „Sheherezade".
Slastice „Škrlet u čašici" i „Kuglof od bundeve i škrleta"  pripremila je i predstavila Marina Obradović (Priče jedne kuhače).


Nazad
 
 
 
 
back to top