InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 17.01.2021 || Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |   ||
   

Hrvatska: VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa

07.01.2020
VINUM.IN izlazi tromjesečno a od sada je dostupan čitateljima na kioscima Tiska diljem Hrvatske. Nove teme i rubrike obogatile su izdanje te povećale broj stranica.
 

Prigodno za blagdansko razdoblje tema broja su pjenušava vina a  čitatelje su u svijet pjenušaca uveli Ivo Kozarčanin, Ivana Erhardt Draganić, Željko Garmaz i Saša Stanković.
Kroz putopise su predstavljena vinogorja Hrvatske, Srbije i Austrije, a predstavili su ih Vitomir Andrić, Matija Lesković, Nenad Basarić i Sanja Muzaferija.
Violeta Beljić Kušić na novi i zanimljiv način piše o vinu i arhitekturi.

Vinske sorte su opisane stručnim perom Željka Suhadolnika i Tomislava Radića, a novu Craft piva rubriku predstavio je Domagoj Jakopović Ribafish.
Svijetle gastro i eno točke za čitatelje je birao sommelier Mario Meštrović koji je na promociji bio i domaćin te gostima predstavio dio nove ponude restorana Kaiser.
Gosti su imali priliku kušati vina : Ivančić Griffin, Cossetto, Black Island Winery, Ivan Dolac, Korlat, Feravino, Sokač i PO Škrlet. Uz vino posluženi su sirevi s istarskim maslinovim uljem Turinela, orašasti plodovi i hrskavi buncek  uz sweet chili i hren umake.

Večer su trbušnim plesom uveličale plesačice iz plesne skupine „Sheherezade".
Slastice „Škrlet u čašici" i „Kuglof od bundeve i škrleta"  pripremila je i predstavila Marina Obradović (Priče jedne kuhače).


Nazad
 
 
 
 
back to top