InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 25.02.2020 || Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |   ||
   

Srbija: Uspješan nastup kulinarskog tima Srbije

24.11.2017
Na 2. međunarodnom natjecanju kuhara održanom od 24. do 28. listopada u Strumici, u Makedoniji, kulinarski je tim Srbije osvojio grand prix za najboljeg međunarodnog kuhara za 2017. godinu, grand prix za najboljeg mladog međunarodnog kuhara godine, grand prix za najbolji kulinarski tim godine i grand prix za najbolji mladi kulinarski tim godine.

U konkurenciji više od 300 natjecatelja iz 33 zemlje, za najboljeg međunarodnog kuhara godine proglašen je Mladen Pršić, za najboljeg međunarodnog mladog kuhara godine proglašen je Jovan Nikolić Njegovan, najbolji međunarodni kulinarski tim godine činili su Mladen Pršić, Branko Jovanović i Miloš Ćirić, a najbolji su međunarodni mladi tim godine činili Jovan Nikolić Njegovan, Milan Stevanović i Predrag Lazić. Premijer Makedonije Zoran Zaev osobno je uručio nagrade pobjednicima. 
 
 

Najprije bih pohvalio sjajnu organizaciju i predivne domaćine iz Kulinarskog udruženja Gastromak, koji su se potrudili da se osjećamo kao kod kuće. Malo je reći da smo oduševljeni postignutim rezultatima. Ovo je za nas velik uspjeh, osobito ako se zna da je bilo više od 300 natjecatelja iz više od 33 države svijeta. Imajući na umu da su suci direktori Svjetskog udruženja kuhara, Michelin star kuhari i predsjednici najuglednijih svjetskih udruženja chefova kuhara, za ovo smo se natjecanje pripremali vrlo dugo i vrlo pomno. Suđenje je bilo strogo i na vrlo visokoj razini, a organizacija i uvjeti za rad besprijekorni, rekao je počasni predsjednik Kulinarske federacije Srbije Đorđe Kostić.

Kulinarsku federaciju Srbije na tom su natjecanju predstavljali: Asocijacija šefova kuhara Srbije, HoReCa asocijacija Kragujevac i Kulinarska asocijacija Srbije.



Nazad
 
 
 
 
back to top