InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 22.02.2020 || Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |   ||
   

Hrvatska: U Rovinju počinje gourmet event posvećen autohtonim istarskim delicijama

03.04.2019
Svi gurmani i ljubitelji autohtonih istarskih delicija te vrhunskih domaćih vina i ove će godine u sklopu gourmet eventa Putevima rovinjskih delicija uživati u specijalitetima koje će za njih pripremiti vrhunski chefovi dvanaest rovinjskih restorana.
 
Naime, od 6. do 13. travnja održat će se 15. izdanje ove zanimljive gourmet priče u organizaciji Udruženja obrtnika Rovinja te uz podršku Turističke zajednice grada Rovinja i turističke kompanije Maistra. 
 
Tako će svi posjetitelji po promotivnim cijenama, u restoranima Brancin da Nino, Graciano, Sidro, Fortuna, Dream, Lovor, La Perla, Calisona, Santa Roma, zalogajnici Volley Ferata, konobi Veli Jože, Steak house&pub Istriano, moći birati između ribljeg i mesnog menija s naglaskom na sezonalnost i autohtonost namirnica.
 
Kako uz dobar zalogaj ne može izostati i dobra kapljica vina, posjetitelji će u sklopu menija kušati i vrhunska vina poznatih rovinjskih vinara. Uz uživanje u sjajnoj hrani, bit će to prilika i za uživanje u istarskim ljepotama u proljetnom izdanju.
 
Putevima rovinjskih delicija ima za cilj predstaviti autohtone rovinjske i istarske specijalitete stranim, ali i domaćim gostima te dodatno ojačati poziciju Rovinja i Istre kao vrhunske gourmet destinacije. Kao i ostali eventi koji se tijekom godine organiziraju na ovom području i ovo događanje obogaćuje ponudu destinacije te predstavlja snažan motiv dolaska turista u pred i posezoni.



Nazad
 
 
 
 
back to top