InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 22.07.2019 || Nova era svježe mljevene kave  |  Najpoželjniji poslodavac u turizmu lansirao novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com   |  Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu  |  Ljeto za vinoljupce – besplatne vinske radionice  |  Vinarija Štampar autohtonom sortom Pušipel promiče terroir Međimurja i sjeverne Hrvatske  |  Istria Gourmet Festival u slavljeničkom ruhu  |  Dašak Hvara uz Tomić Opolo Nobile 2018 i melodije klapske pjesme   |  Dani otvorenih butelja – Zlatni vinari Zagrebačke županije 04. 07. 2019.  |  Otvoreni Pelati u samom centru Zagreba  |  Vinski razgovori uz Dalmacijavino   |  21-22.09.2019 – održati će se Trieste Coffe Experts  |  Valamar kreće u izgradnju najvećeg ljetovališta u Hrvatskoj  |  Vino uz žlicu u restoranu Miki's  |  Otvoren G.E.T. Fest - festival vinskog turizma  |   Syrah Miraz Feravina ponovo šampion Bonavite  |  Valamar otvorio dva nova ljetovališta s pet zvjezdica  |  Vinski razgovori uz Franju Kolarića   |  Po drugi puta u Hrvatskoj proslavljen Svjetski dan krastavaca  |  Uspješno predstavljena kvarnerska pjenušava vina u Zagrebu  |  Veliki uspjeh Stocka na prestižnom ocjenjivanju alkoholnih pića „World Dinks Awards“  |   ||
   

Hrvatska: U Rovinju počinje gourmet event posvećen autohtonim istarskim delicijama

03.04.2019
Svi gurmani i ljubitelji autohtonih istarskih delicija te vrhunskih domaćih vina i ove će godine u sklopu gourmet eventa Putevima rovinjskih delicija uživati u specijalitetima koje će za njih pripremiti vrhunski chefovi dvanaest rovinjskih restorana.
 
Naime, od 6. do 13. travnja održat će se 15. izdanje ove zanimljive gourmet priče u organizaciji Udruženja obrtnika Rovinja te uz podršku Turističke zajednice grada Rovinja i turističke kompanije Maistra. 
 
Tako će svi posjetitelji po promotivnim cijenama, u restoranima Brancin da Nino, Graciano, Sidro, Fortuna, Dream, Lovor, La Perla, Calisona, Santa Roma, zalogajnici Volley Ferata, konobi Veli Jože, Steak house&pub Istriano, moći birati između ribljeg i mesnog menija s naglaskom na sezonalnost i autohtonost namirnica.
 
Kako uz dobar zalogaj ne može izostati i dobra kapljica vina, posjetitelji će u sklopu menija kušati i vrhunska vina poznatih rovinjskih vinara. Uz uživanje u sjajnoj hrani, bit će to prilika i za uživanje u istarskim ljepotama u proljetnom izdanju.
 
Putevima rovinjskih delicija ima za cilj predstaviti autohtone rovinjske i istarske specijalitete stranim, ali i domaćim gostima te dodatno ojačati poziciju Rovinja i Istre kao vrhunske gourmet destinacije. Kao i ostali eventi koji se tijekom godine organiziraju na ovom području i ovo događanje obogaćuje ponudu destinacije te predstavlja snažan motiv dolaska turista u pred i posezoni.



Nazad
 
 
 
 
back to top