InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 11.12.2018 || Vinarija Tomić ponosni je partner projekta „Sigurnim putem dalje”  |  Advent priprema Dane otvorenih butelja  |   Zavirite u ELFS & bubbles!  |  Predstavljanje vinarije Zorić  |  Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu  |  Dani jadranskih lignji u sjeverozapadnoj Istri  |  Vinske zvijezde 2018  |  Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju   |  G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2018  |  Adria Hotel Forum 2019 održat će se u Beogradu!  |  Mediteranska lakoća postojanja  |  Mirisi, okusi i boje otoka Hvara u Zagrebu  |  Gin Woodland ove godine osvojio čak 11 prestižnih svjetskih nagrada  |   Rabljani nastavljaju nizati vrijedne turističke nagrade  |  Fuliranje, uskoro otvara svoja vrata na Strossmayerovom trgu  |  Vino i čokolada: boje, okusi i misli Mediterana  |  Dodijeljene Vinart nagrade  |  Dvodnevna stručna edukacija pod vodstvom chefa Davida Skoke   |  Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |   ||
   

Slovenija: Tjedan restorana i u susjednoj Sloveniji

14.03.2018

U petak počinje tradicionalan  t.z. "Tjedan restorana". Sudjeluju rekordnih 101 restorana.

 
 

Najbolji slovenski kuharski majstori(ce) će izabrane menije s najmanje tri izbora opet nuditi po jedinstvenoj cijeni od 18 eura- Rezervacije su restorani počeli primati 2. ožujka, a sve gurmane organizatori u Školi okusa pozivaju, da probaju i njima nepoznata jela.
 
Računaju, da će u deset dana kulinarskog tjedna izabrane restorane  posjetiti oko 40.000 gosta.

Nazad
 
 
 
 
back to top