InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 21.06.2018 || Svečano predstavljen najveći hrvatski gastro projekt Croatia: The Cookbook  |   Vikend surprise-Bolesna braća i Kuzma i Shaka Zulu  |   Ulični specijaliteti iz svih krajeva svijeta na prvom Krk Music Festu  |   Prvo hrvatsko proteinsko pivo  |  Frelimo čvarci oduševili sve generacije  |  Dionice Liburnia Riviera Hotela  |  Turneja koja slavi savršeni espresso stigla je u Split!  |  Obnovljeni Hotel Argosy dočekao sezonu  |   Odlična hrana, još bolja zabava i sjajni koncerti u zelenoj oazi   |  Najbolji gradovi za zabavu  |  Novo pivo pivovare Skoplje  |  Nestlé proširio kulinarski asortiman  |  Upravljanje hotelima Kempinski  |  Kafići u Australiji služe kavu s brokulom  |  Vrijedna donacija razveselila SOS Dječje selo Lekenik  |  Urnebesne niskobudžetne reklame poznatog pivskog brenda  |  Rozalija Firšt državna prvakinja u pripremanju duge barske mješavine  |  Dodijeljene nagrade Zlatna penkala Hrvatske turističke zajednice  |  Sve je spremno za Dane otvorenih butelja  |   Završilo prvo izdanje originalnog piknika   |   ||
   

Slovenija: Tjedan restorana i u susjednoj Sloveniji

14.03.2018

U petak počinje tradicionalan  t.z. "Tjedan restorana". Sudjeluju rekordnih 101 restorana.

 
 

Najbolji slovenski kuharski majstori(ce) će izabrane menije s najmanje tri izbora opet nuditi po jedinstvenoj cijeni od 18 eura- Rezervacije su restorani počeli primati 2. ožujka, a sve gurmane organizatori u Školi okusa pozivaju, da probaju i njima nepoznata jela.
 
Računaju, da će u deset dana kulinarskog tjedna izabrane restorane  posjetiti oko 40.000 gosta.

Nazad
 
 
 
 
back to top