InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 21.01.2019 || HGK predstavila vina najuglednijim ugostiteljima Berlina  |  Ledena berba u PP Orahovica  |  Odličan rezultat adventa na Rabu  |  EDITEL Adria 8. poslovni doručak u Dubrovniku  |  Trendovima usprkos: Iz Zagreba preselili u Slavoniju  |  Hrvatskim restoranima uručena MICHELINOVA priznanja  |  Što nas čeka na domaćoj gourmet sceni?  |  Svečana premijera predstave „Svaki tvoj rođendan” održana uz promociju vrhunskih vina vinarije Oraho  |   Rab postao prvi Europski otok sporta   |  Prestižna ANWB TOP 2019. nagrada   |  Booking.com predstavlja 5 najboljih iglua i ledenih hotela za nezaboravan zimski odmor  |  Posve novo iskustvo ispijanja zimskih koktela u Glow baru  |  Somersby kuharica za najslađe zimske recepte  |  Vinarija Tomić ponosni je partner projekta „Sigurnim putem dalje”  |  Advent priprema Dane otvorenih butelja  |   Zavirite u ELFS & bubbles!  |  Predstavljanje vinarije Zorić  |  Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu  |  Dani jadranskih lignji u sjeverozapadnoj Istri  |  Vinske zvijezde 2018  |   ||
   

Hrvatska: Somersby kuharica za najslađe zimske recepte

12.12.2018
Ukoliko su vam već dosadili klasični božićni kolači, poput orahnjače, čupavaca ili pak medenjaka, zašto ove godine ne biste isprobali nešto sasvim drugačije i originalno, nešto što će vaše najmilije apsolutno oduševiti?
 

Kao neočekivani sastojak vaših novih omiljenih slastica dolazi Somersby, piće koje se uglavnom povezuje s toplijim danima, kada nam pruža idealno i prijeko potrebno osvježenje. No da Somersby nije samo sinonim za ljeto, već svestrano piće koje ima nevjerojatnu mogućnost transformacije, otkrili smo prošle zime, kada je osmišljen Somersby winter punch.
 
Već tri bočice Somersby Jabuke i malo cimeta i meda dovoljno je za rundu mirisnog puncha. Može se raditi s rumom ili bez njega, a osim cimeta može se koristiti i neki drugi začin, poput zvjezdastog anisa, klinčića, kardamoma i slično. 


Ove godine, Somersby je iznova iznenadio i pokazao kako jednako dobro, kako uz kolače, paše i u njima. Tako su domaće popularne food blogerice osmislile različite recepte i slastice koje obaraju s nogu, a one se sve mogu pronaći na jednom mjestu – u knjižici recepata na Somersby web stranici. Svoje su mjesto tu našli Somersby kuglof od jabuka,
 
Somersby panna cota s kompotom od krušaka, Somersby jabuka krafnice iz pećnice za one koji žele jednostavna, a ukusna rješenja. S druge strane, za odlikaše u slastičarstvu u knjižici se nalazi recept za Bijele Somersby praline s kruškom i Somersby zimsku tortu bez glutena ili pak Somersby kruška zimska torta s karamel preljevom. 






Nazad
 
 
 
 
back to top