InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 16.06.2019 || Veliki uspjeh Stocka na prestižnom ocjenjivanju alkoholnih pića „World Dinks Awards“  |  Valamarovi hoteli ponovno dobitnici najprestižnije turističke nagrade na svijetu   |  Sva raskoš Zlatne doline predstavljena na danima graševine u Kutjevu  |  Vina PP Orahovice osvojila dvije bronce na Decanteru 2019  |  Međimurski vinari trijumfirali na svjetskom natjecanju Decanter World Wine Awards  |  Pet zlata i tri srebra za Feravino u Svetom Ivanu Zelini  |  Pobjednici prvog regionalnog Latte Art natjecanja u Hrvatskoj  |  Na sajmu SCA World of Coffee u Berlinu razgovor o rješenjima za izazove uzgajivača kave  |  Zigante tartufi ponosno nose Superbrands znak  |  U dvorcu Kutjevo održan Simpozij o Graševini   |  Badelova vina trijumfirala na svjetskoj dodjeli nagrada IWSC 2019  |  Novosti o golf turizmu na konferenciji o golfu u Poreču  |  Hrvatska na vrhu popisa zemalja s najvećim rastom popularnosti na TripAdvisoru  |  Održani Dani Dalmatinskog pršuta i vina   |  Vinski razgovori uz Davora Zdjelarevića   |  Udruga Grk Lumbarda predstavila je svoju sortu zagrebačkim vinoljupcima  |  Proglašeni pobjednici natječaja "Vino mog zavičaja"  |   Pridružite nam se na ekskluzivnom događaju u svijetu espressa i latte arta!  |  Europsko priznanje Borisu Drilu iz Hrvatskog Telekoma  |  Uspješno održan 6. festival Taste the Mediterranean, oplemenjen ljepotom Hvara i Dalmacije  |   ||
   

Hrvatska: Somersby kuharica za najslađe zimske recepte

12.12.2018
Ukoliko su vam već dosadili klasični božićni kolači, poput orahnjače, čupavaca ili pak medenjaka, zašto ove godine ne biste isprobali nešto sasvim drugačije i originalno, nešto što će vaše najmilije apsolutno oduševiti?
 

Kao neočekivani sastojak vaših novih omiljenih slastica dolazi Somersby, piće koje se uglavnom povezuje s toplijim danima, kada nam pruža idealno i prijeko potrebno osvježenje. No da Somersby nije samo sinonim za ljeto, već svestrano piće koje ima nevjerojatnu mogućnost transformacije, otkrili smo prošle zime, kada je osmišljen Somersby winter punch.
 
Već tri bočice Somersby Jabuke i malo cimeta i meda dovoljno je za rundu mirisnog puncha. Može se raditi s rumom ili bez njega, a osim cimeta može se koristiti i neki drugi začin, poput zvjezdastog anisa, klinčića, kardamoma i slično. 


Ove godine, Somersby je iznova iznenadio i pokazao kako jednako dobro, kako uz kolače, paše i u njima. Tako su domaće popularne food blogerice osmislile različite recepte i slastice koje obaraju s nogu, a one se sve mogu pronaći na jednom mjestu – u knjižici recepata na Somersby web stranici. Svoje su mjesto tu našli Somersby kuglof od jabuka,
 
Somersby panna cota s kompotom od krušaka, Somersby jabuka krafnice iz pećnice za one koji žele jednostavna, a ukusna rješenja. S druge strane, za odlikaše u slastičarstvu u knjižici se nalazi recept za Bijele Somersby praline s kruškom i Somersby zimsku tortu bez glutena ili pak Somersby kruška zimska torta s karamel preljevom. 






Nazad
 
 
 
 
back to top