InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 14.08.2020 || Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |   ||
   

Slovenija: Skupština Fructala o preustroju iz d.d. u d.o.o

13.08.2014
Skupština Fructala, koju je kao jedini vlasnik zastupao srpski Nectar, usvojio je rezoluciju da se za dividende namijeni 2,9 milijuna eura bilancne dobiti, odnosno 1,16 eura po dionici.
 
Na  skupštini su vlasnici dobili 2,9 milijuna eura dividendi od neoporezive dobiti iz proteklih godina, većinom iz 2013, koji je tada iznosio 1,7 milijuna eura. Od 2009, kada je Fructal godinu završio u crvenim brojkama, dobit je neočekivano porasla.
 
Predložena raspodjela dobiti ni na koji način ne spriječava ili zaustavlja daljnje razvojne projekte kompanije Fructal u idućoj godini ili u idućem razdoblju niti ugrožava likvidno stanje kompanije. Ključni razvojni projekti su dovršeni i bit će predstavljeni odboru radnika, pojasnili su iz uprave kompanije. 
 
Sporazum između tvrtke i proizvođača je, za razliku od prethodne sezone, realiziran bez ikakvih poteškoća.

Uobičajena sezonska količina otkupa bresaka je 500 do 700 tona.
 
Preimenovanje u d.o.o je posljedica  pojednostavljenog upravljanja u grupi Nectar i započinjanja novog ciklusa ulaganja, širenja poslovanja i nastupa na novim tržištima.

Nazad
 
 
 
 
back to top