InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 04.06.2020 || Le Premier predstavlja slastice u kojima možete uživati i kod kuće  |  Suradnja HTZ-a i renomiranog australskog portala Chef's Pencil  |  Otvaraju se objekti Jadrana d.d.  |  Okus ljeta u bočici- stigla je Somersby lubenica  |  Istarska priča o uspjehu i vinu  |  Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu - Bolt Food  |  Podrška Valamarovom programu za očuvanje radnih mjesta „Pauza, Restart“  |  Beč stimulira odlazak u restorane  |  Slovenija: Grad Ljubljana ugostiteljima smanjio najam  |  Jeste li već popili kavu u prvom virtualnom kafiću u Hrvatskoj?  |  HZJZ objavio pravila za hotelijere  |  Predlaže se vaučerska shema   |  Otvorena online vinoteka Iločkih podruma   |  Južnokorejski turistički časopis SRT uvrstio Hrvatsku i otok Rab u TOP 8 destinacija svijeta  |  Trend pada turističkih noćenja se nastavlja  |  Nautički turizam traži omogućavanje plovidbe svim plovilima i gostima  |   Zajednica pustolovnog turizma HGK traži pokretanje svih aktivnosti  |  Hotelijeri traže nastavak mjera za očuvanje radnih mjesta   |  Kongresni i poslovni turizam u velikim gubicima  |  Nova akvizicija u Badelu 1862  |   ||
   

Slovenija: Skupština Fructala o preustroju iz d.d. u d.o.o

13.08.2014
Skupština Fructala, koju je kao jedini vlasnik zastupao srpski Nectar, usvojio je rezoluciju da se za dividende namijeni 2,9 milijuna eura bilancne dobiti, odnosno 1,16 eura po dionici.
 
Na  skupštini su vlasnici dobili 2,9 milijuna eura dividendi od neoporezive dobiti iz proteklih godina, većinom iz 2013, koji je tada iznosio 1,7 milijuna eura. Od 2009, kada je Fructal godinu završio u crvenim brojkama, dobit je neočekivano porasla.
 
Predložena raspodjela dobiti ni na koji način ne spriječava ili zaustavlja daljnje razvojne projekte kompanije Fructal u idućoj godini ili u idućem razdoblju niti ugrožava likvidno stanje kompanije. Ključni razvojni projekti su dovršeni i bit će predstavljeni odboru radnika, pojasnili su iz uprave kompanije. 
 
Sporazum između tvrtke i proizvođača je, za razliku od prethodne sezone, realiziran bez ikakvih poteškoća.

Uobičajena sezonska količina otkupa bresaka je 500 do 700 tona.
 
Preimenovanje u d.o.o je posljedica  pojednostavljenog upravljanja u grupi Nectar i započinjanja novog ciklusa ulaganja, širenja poslovanja i nastupa na novim tržištima.

Nazad
 
 
 
 
back to top