InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 17.02.2020 || Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |  Više od 150 vrsta whiskyja na 6. Whisky Fairu u Zagrebu  |  Villa Dubrovnik – pravo mjesto za početak uspješne karijere u turizmu  |  Priprema se peto izdanje Vinart Grand Tastinga  |  Suncokret ruralnog turizma: gosti na kontinentu troše više nego na obali  |  Uspješno održan En Primeur 2020 - predstavljena vina berbe 2019. iz Slavonije i Podunavlja, Dalmac  |  Vincekovo u Zagrebu s vinarijom Petrač  |   ||
   

Svijet: Six Senses naselje proširuje lokalni F & B fokus

28.03.2018

Lokalna hrana i održivost često idu ruku pod ruku, a ti trendovi također mogu pomoći hotelima stvoriti višu razinu interakcije s gostima.
Six Senses Zighy Bay u Musandamu, Omanu, pionir u uzgoju vlastitih ekoloških proizvoda kako bi podržao svoju holističku filozofiju farmi na stolu, vidio je prvorazredno ono što nagrađuje hotel može žeti od vrtova na licu mjesta. Da biste iskoristili to, hotel je proširio svoju farma Dibba kako bi iskoristio više od šest hektara imovine.
 

Uz uzgoj voća i povrća, uveli su i uzgoj stoke, uključujući dvije krave za mužnju i stado koza za proizvodnju sira i jogurta, kao i piliće i kokoši.
 
 
Uzgajalište proizvodi razne proizvode, uključujući rajčicu, chilli paprike, brokule, cvjetače, datulje, bosiljak, kupus itd. Uz ove svježe proizvode, gosti mogu naučiti kako napraviti ukusne salate i omlete uz pomoć kuhara. Ostale aktivnosti uključuju učenje o drvenom ugljenu, sadnju bilja, prikupljanje jaja i kravljeg mlijeka za proizvodnju svježeg sira i jogurta. Djeca također mogu dragati životinje i saznati više o njihovom vrijednom doprinosu kuhinji.
 

Nazad
 
 
 
 
back to top