InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 23.09.2019 || Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |  Subotnja špica na zagrebačkom Cvjetnom trgu uz finu kavu, pisanje stihova i finalno natjecanje baris  |   Imperial Riviera zajedno s AZ mirovinskim fondovima i Valamarom kreće u novi ciklus razvoja i inve  |  Najava: MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |  Trieste Coffee Experts 2019 - Streaming veza  |  Jägermeister najnovijom ekstenzijom pokazao svoj Scharf karakter  |  Grif Session IPA novo osvježenje iz Grif mikropivovare  |  Vinski razgovori uz vina Fuhtar   |  Najbolje od Srijema i Slavonije za sudionike Dana hrvatskog turizma  |  U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |   ||
   

Svijet: Six Senses naselje proširuje lokalni F & B fokus

28.03.2018

Lokalna hrana i održivost često idu ruku pod ruku, a ti trendovi također mogu pomoći hotelima stvoriti višu razinu interakcije s gostima.
Six Senses Zighy Bay u Musandamu, Omanu, pionir u uzgoju vlastitih ekoloških proizvoda kako bi podržao svoju holističku filozofiju farmi na stolu, vidio je prvorazredno ono što nagrađuje hotel može žeti od vrtova na licu mjesta. Da biste iskoristili to, hotel je proširio svoju farma Dibba kako bi iskoristio više od šest hektara imovine.
 

Uz uzgoj voća i povrća, uveli su i uzgoj stoke, uključujući dvije krave za mužnju i stado koza za proizvodnju sira i jogurta, kao i piliće i kokoši.
 
 
Uzgajalište proizvodi razne proizvode, uključujući rajčicu, chilli paprike, brokule, cvjetače, datulje, bosiljak, kupus itd. Uz ove svježe proizvode, gosti mogu naučiti kako napraviti ukusne salate i omlete uz pomoć kuhara. Ostale aktivnosti uključuju učenje o drvenom ugljenu, sadnju bilja, prikupljanje jaja i kravljeg mlijeka za proizvodnju svježeg sira i jogurta. Djeca također mogu dragati životinje i saznati više o njihovom vrijednom doprinosu kuhinji.
 

Nazad
 
 
 
 
back to top