InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 24.01.2020 || Vinski razgovori uz hercegovačku vinariju Podrumi Vukoje 1982 i ljubavne romane   |  Vinkovo u Iločkim podrumima kao uvod u uspješnu vinogradarsku godinu  |  Feričanačko vince za pamćenje  |  Prvi hrvatski festival za mlade vinare  |  Najava: Billy Abbott s The Whisky Exchangea na 6. Whisky Fairu  |  Hrvatski izlagači na najvećem nautičkom sajmu u Europi - BOOT  |   Remaris postao novi distribucijski i tehnološki partner Settlea  |  Prestižna oznaka ADAC Superplatz 2020 za čak četiri Valamarova kamping ljetovališta  |  Aminess Sirena dobio nagradu ADAC Superplatz 2020  |  VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa  |  Izvoz pjenušaca porastao za 35 posto  |  Badnjak na Fuliranju - riblji meni za prste polizati  |  Journal pop up We Love Local  |  Idealan spoj: orašasti plodovi i kava  |  Nova gastro ponuda na Fuliranju  |  METRO bilježi najsnažniji rast veleprodajnog poslovanja u 10 godina  |  Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |   ||
   

Makedonija: Poznati šefovi gostuju u Skopju

06.09.2017

U razdoblju od 2. do 8. listopada u Skopju će biti održan kulinarski show ICE festival 2017 u hotelu Marriott, na kojemu će sudjelovati vrhunski šefovi kuhinja: Stefan Pierre, Belgijanac koji živi u Maroku, Cesar Gonzalez Masko iz Perua, Rodrigo Durin Serda iz Čilea, Ralf B. Meneghini iz Njemačke i Erdem Dirbali iz Turske. Svetski poznati šefovi s iskustvom u restoranima sa Mishelinovim zvjezdicama pripremat će specijalitete iz šest internacionalnih kuhinja s makedonskim namirnicama u okviru festivala. 

 

Inicijator događaja je poznati makedonski šef Mark de Jong: Cilj festivala je edukacija i razvoj kulinarstva u Makedoniji. Ovo su kuhinje čiji specijaliteti se u Makedoniji teško mogu naći. Naši šefovi će moći na masterclasu učiti od vrhunskih šefova, pa kasnije sve to primijeniti na svojim radnim mjestima. 

Festival, inače, ima humanitarni karakter, a sakupljena sredstva će biti namijenjena za otvaranje Akademije kulinarstva, gdje će članovi profesionalne organizacije Macedonian Multiethnic Culinary Chefs (MMCC) dijeliti svoje znanje sa svim zainteresiranim.


Nazad
 
 
 
 
back to top