InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 18.12.2017 || Kompanija My Place Hoteli otvara prvi objekt u Tennesseeju   |  Umjerena konzumacija alkohola - pozitivan učinak na zdravlje   |  Atlantic Grupa preuzela distribuciju Red Bulla u Srbiji  |  Dubai Tourist uz pomoć WeChata za turiste uvodi digitalne mape grada  |  6 savjeta kako provesti ove blagdane  |  Zimski ručak Apetita koji će vas oduševiti  |  OTA Insight najavio je financiranje rasta od 20 miliijuna dolara   |  Prijave za posao u ugostiteljstvu na najnižim razinama u posljednje tri godine   |  METRO Cash & Carry ostvario rast prodaje  |  Le Bistro Esplanade predstavlja novi zimski jelovnik   |  Uskoro novi hoteli grupacije Hilton   |  Marija Borić preporuča grofovski odrezak Dvorca Mihanović  |  Kompaniji Rémy Cointreau raste profit za 11,8% u prvoj polovici godine   |  Adria Hotel Forum u Zagreb ponovno dovodi ključne međunarodne hotelske i investicijske aktere  |  Smjeli predstavio vrhunsku delikatesu – pršut od crne slavonske svinje  |  Heineken investira 6,4 milijuna eura u jačanje proizvodnje u Španjolskoj  |  Coca-Cola HBC u pregovorima za kupnju MB Impexa  |  Jim Beam predstavlja pametni dekanter   |  Počinje projekt Eko-paket   |  Brojni kvizoljupci na nultom izdanju novog pub kviza u Pivani   |   ||
   

Makedonija: Poznati šefovi gostuju u Skopju

06.09.2017

U razdoblju od 2. do 8. listopada u Skopju će biti održan kulinarski show ICE festival 2017 u hotelu Marriott, na kojemu će sudjelovati vrhunski šefovi kuhinja: Stefan Pierre, Belgijanac koji živi u Maroku, Cesar Gonzalez Masko iz Perua, Rodrigo Durin Serda iz Čilea, Ralf B. Meneghini iz Njemačke i Erdem Dirbali iz Turske. Svetski poznati šefovi s iskustvom u restoranima sa Mishelinovim zvjezdicama pripremat će specijalitete iz šest internacionalnih kuhinja s makedonskim namirnicama u okviru festivala. 

 

Inicijator događaja je poznati makedonski šef Mark de Jong: Cilj festivala je edukacija i razvoj kulinarstva u Makedoniji. Ovo su kuhinje čiji specijaliteti se u Makedoniji teško mogu naći. Naši šefovi će moći na masterclasu učiti od vrhunskih šefova, pa kasnije sve to primijeniti na svojim radnim mjestima. 

Festival, inače, ima humanitarni karakter, a sakupljena sredstva će biti namijenjena za otvaranje Akademije kulinarstva, gdje će članovi profesionalne organizacije Macedonian Multiethnic Culinary Chefs (MMCC) dijeliti svoje znanje sa svim zainteresiranim.


Nazad
 
 
 
 
back to top