InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 16.07.2018 || Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |  Barcaffé Barist Tour  |  Pivo nas čini pametnijima i kreativnijima  |  Stigla prestižna priznanja World Travel Awards  |  Rekordna godina za proizvodnju i izvoz piva  |  Talijanska Lavazza kupuje australski Blue Pod Coffee  |  Inovacije u duhanskoj industriji za manji rizik od štetnosti duhana  |  U zagrljaju Moslavačkog gorja, Lonjskog polja i Škrleta!  |  Kampiranje u Slavoniji sve popularnije  |  Gastro doživljaj u Marini Hramini  |  Svečano predstavljen najveći hrvatski gastro projekt Croatia: The Cookbook  |   Vikend surprise-Bolesna braća i Kuzma i Shaka Zulu  |   ||
   

Makedonija: Poznati šefovi gostuju u Skopju

06.09.2017

U razdoblju od 2. do 8. listopada u Skopju će biti održan kulinarski show ICE festival 2017 u hotelu Marriott, na kojemu će sudjelovati vrhunski šefovi kuhinja: Stefan Pierre, Belgijanac koji živi u Maroku, Cesar Gonzalez Masko iz Perua, Rodrigo Durin Serda iz Čilea, Ralf B. Meneghini iz Njemačke i Erdem Dirbali iz Turske. Svetski poznati šefovi s iskustvom u restoranima sa Mishelinovim zvjezdicama pripremat će specijalitete iz šest internacionalnih kuhinja s makedonskim namirnicama u okviru festivala. 

 

Inicijator događaja je poznati makedonski šef Mark de Jong: Cilj festivala je edukacija i razvoj kulinarstva u Makedoniji. Ovo su kuhinje čiji specijaliteti se u Makedoniji teško mogu naći. Naši šefovi će moći na masterclasu učiti od vrhunskih šefova, pa kasnije sve to primijeniti na svojim radnim mjestima. 

Festival, inače, ima humanitarni karakter, a sakupljena sredstva će biti namijenjena za otvaranje Akademije kulinarstva, gdje će članovi profesionalne organizacije Macedonian Multiethnic Culinary Chefs (MMCC) dijeliti svoje znanje sa svim zainteresiranim.


Nazad
 
 
 
 
back to top