InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 16.09.2019 || U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |  MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |  Sve je lako uz Barcaffè Lattiato  |  U METRO-u potražite nove vinske etikete renomirane vinarije Zlatan otok  |  U Termama Tuhelj svečano otvoren luksuzni kamp Vita  |   U Putnikovićima otvoren spomenik težaku i vinogradu  |  Ultimativni Gin & Tonic doživljaj  |  Kava koja osvaja svijet-Cold Brew  |  Booking.com kreirao Avo-Condo  |   ||
   

Makedonija: Poznati šefovi gostuju u Skopju

06.09.2017

U razdoblju od 2. do 8. listopada u Skopju će biti održan kulinarski show ICE festival 2017 u hotelu Marriott, na kojemu će sudjelovati vrhunski šefovi kuhinja: Stefan Pierre, Belgijanac koji živi u Maroku, Cesar Gonzalez Masko iz Perua, Rodrigo Durin Serda iz Čilea, Ralf B. Meneghini iz Njemačke i Erdem Dirbali iz Turske. Svetski poznati šefovi s iskustvom u restoranima sa Mishelinovim zvjezdicama pripremat će specijalitete iz šest internacionalnih kuhinja s makedonskim namirnicama u okviru festivala. 

 

Inicijator događaja je poznati makedonski šef Mark de Jong: Cilj festivala je edukacija i razvoj kulinarstva u Makedoniji. Ovo su kuhinje čiji specijaliteti se u Makedoniji teško mogu naći. Naši šefovi će moći na masterclasu učiti od vrhunskih šefova, pa kasnije sve to primijeniti na svojim radnim mjestima. 

Festival, inače, ima humanitarni karakter, a sakupljena sredstva će biti namijenjena za otvaranje Akademije kulinarstva, gdje će članovi profesionalne organizacije Macedonian Multiethnic Culinary Chefs (MMCC) dijeliti svoje znanje sa svim zainteresiranim.


Nazad
 
 
 
 
back to top