InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 17.10.2017 || 3. FMCG Summit Zagreb - prijavite se na vrijeme!  |  Novo mjesto za izlazak u Zagrebu: Hugo's  |  Na Bliskom istoku i u Africi uskoro 23 Marriottova branda  |  U Esplanadi predstavljeni noviteti Naturavita čajeva  |  AccorHotels nadmeće se za kupnju australske Mantra Grupe  |  HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu  |  METRO obilježio drugi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika  |  Održano prvo profesionalno natjecanje u pripremi espressa u skladu s Specialty Coffee Association  |  Glenfiddich proširuje eksperimentalnu seriju s Winter Stormom  |  Tvrtka Vinolog jedini je distributer vina Plantaže za Hrvatsku  |  Održana 1. konferencija o cjelogodišnjem turizmu „Može li hrvatski turizam 365?“  |  AWT ulazi u HoReCa kanal  |  Aperitivo bar – dvije etaže čistog užitka  |  BEST STAY 2017: 19-20. listopada 2017, Hotel Park Split  |  Vinarija Tomić predstavlja Plavac Mali 2011 barrique  |  Hrvatski Telekom predstavio jedinstveno rješenje za hotele budućnosti   |  GROHE Blue Home omogućuje ukusnu gaziranu vodu izravno iz miješalice  |  InHoreca br. 18 uskoro u vašem ugostiteljskom objektu  |  Poslovi u turizmu: Rast od 27% u odnosu na prošlu godinu  |  Može li hrvatski turizam 365?  |   ||
   

Makedonija: Poznati šefovi gostuju u Skopju

06.09.2017

U razdoblju od 2. do 8. listopada u Skopju će biti održan kulinarski show ICE festival 2017 u hotelu Marriott, na kojemu će sudjelovati vrhunski šefovi kuhinja: Stefan Pierre, Belgijanac koji živi u Maroku, Cesar Gonzalez Masko iz Perua, Rodrigo Durin Serda iz Čilea, Ralf B. Meneghini iz Njemačke i Erdem Dirbali iz Turske. Svetski poznati šefovi s iskustvom u restoranima sa Mishelinovim zvjezdicama pripremat će specijalitete iz šest internacionalnih kuhinja s makedonskim namirnicama u okviru festivala. 

 

Inicijator događaja je poznati makedonski šef Mark de Jong: Cilj festivala je edukacija i razvoj kulinarstva u Makedoniji. Ovo su kuhinje čiji specijaliteti se u Makedoniji teško mogu naći. Naši šefovi će moći na masterclasu učiti od vrhunskih šefova, pa kasnije sve to primijeniti na svojim radnim mjestima. 

Festival, inače, ima humanitarni karakter, a sakupljena sredstva će biti namijenjena za otvaranje Akademije kulinarstva, gdje će članovi profesionalne organizacije Macedonian Multiethnic Culinary Chefs (MMCC) dijeliti svoje znanje sa svim zainteresiranim.


Nazad
 
 
 
 
back to top