InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.08.2017 || Mladi tim hrvatskih stručnjaka osvojio nagradu na međunarodnom vinskom natjecanju  |  Crvenkapa – dragulj baštine grada Senja i Hrvatske  |  Imenovana tri nova člana Nadzornoga odbora Francka, Ivan Artuković ostaje jedinim članom Uprave  |  Vinski grad u Varaždinu i Vinkovcima   |  Feričanačka kapljica inspirirala i Franza Liszta  |  Nove nagrade za kvalitetu nagrađivanih Badelovih proizvoda   |  METRO službeno uručio MICHELINOVU zvjezdicu restoranu Monte  |  Kofola u lipnju ostvarila najveći obim prodaje  |  Plutajući bar i flyboard guy odvažnom dostavom šampanjca obilježili hvarsku sezonu  |  Na otoku Korčuli održani 7. Dani Pošipa  |  Ruža Tomić Fontana nova direktorica Coca-Cole HBC u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini  |  Uspješan završetak gastro projekta Pula food festival powered by Pan  |  U vinariji Stručić degoržiran prvi pjenušac  |  Dani Pošipa 2017.   |  Kako promijenjene prehrambene navike utječu na konzumiranje vina u UK?  |  Hotel Four Points by Sheraton otvoren u Veneciji  |  Hotel Prag dobio certifikat izvrsnosti  |  Veliko svjetsko priznanje za Podravkin ajvar  |  Zvijezdina majoneza i ketchup u Južnoj Koreji  |  Vinarija Tomić predstavlja svoj Pošip 2016   |   ||
   

Hrvatska: Podravki čak 18 odličja Superior Taste Award – najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu

19.06.2017
Podravka je i ove godine zabilježila veliki uspjeh na međunarodnom ocjenjivanju kvalitete te se okitila s 18 odličja Super Taste Award, najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu. Svi proizvodi prijavljeni na ocjenjivanje su i nagrađeni, što je najveći uspjeh Podravke na ovom prestižnom natjecanju do sada i potvrda izvrsnosti okusa u kategorijama u kojima su se natjecali. Pored toga, čak 5 Podravkinih proizvoda dobilo je maksimalnu ocjenu, 3 STA zvjezdice, što je najviše od kada se Podravka prijavljuje na ovo međunarodno ocjenjivanje kvalitete.

Po drugi puta, s 3 STA zvjezdice nagrađeni su Podravka krem juha kopriva, Podravka Urosal uvin čaj te Žito stoletni kruh s chia sjemenkama, a maksimalnu ocjenu dobili su još i Podravka krem juha brokula i cvjetača te Vegeta dimljena delikates slatka paprika. 

Pored toga, znakom Superior Taste Award ove godine okitili su se i Vegeta Grill classic, Vegeta za meso, Podravka ajvar uprženi ljuti, Podravka ajvar uprženi blagi, Podravka pekmez od šljiva, Podravka povrtni temeljac, Lino lada kokos, Dolcela krema bundeva, Dolcela puding kokos, Žito heljdin kruh s orasima, 1001 CVET hot ginger čaj te 1002 CVET bio čaj za bebe.


Prema ocjeni stručnog žirija Međunarodnog Taste & Quality Institute, priznanje Superior Taste Award, kao potvrda kvalitete Podravkinih proizvoda, uručeno je na ceremoniji dodjele nagrada koja je održana 14. lipnja u Bruxellesu. Proizvode ocjenjuje žiri sačinjen od renomiranih europskih šefova kuhinja i sommeliera iz kulinarskih institucija, metodom slijepog testiranja, pri čemu među ostalim, osobitu važnost pridaju ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

Ponosni smo što je Institucija Superior Taste Award ove godine nagradila kvalitetu i izvrsnost okusa svih naših proizvoda prijavljenih na ovo prestižno natjecanje. To je veliki uspjeh za Podravku u iznimno jakoj konkurenciji internacionalnih brendova. Inovativnost i prepoznavanje potreba tržišta i potrošača, temelj je na kojem razvijamo nove proizvode i okuse, a ove nagrade potvrđuju da smo u tome uspješni. Također, one su i poticaj za daljnji razvoj novih proizvoda i okusa koji će prije svega zadovoljiti naše potrošače na tržištima diljem svijeta. – istaknula je Ivana Kozbur, iz odjela Razvoja kulinarstva u Podravki, na ovogodišnjoj dodjeli priznanja najkvalitetnijim proizvodima u Bruxellesu 

Podravka od 2008. godine sudjeluje na natjecanju Superior Taste Award te iz godine u godinu osvaja sve više odličja za kvalitetu, okus i dizajn svojih proizvoda. U periodu od 2008. do 2017., Podravkini su proizvodi nagrađeni s čak 91 nagradom Superior Taste Award.



Nazad
 
 
 
 
back to top