InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 17.10.2017 || 3. FMCG Summit Zagreb - prijavite se na vrijeme!  |  Novo mjesto za izlazak u Zagrebu: Hugo's  |  Na Bliskom istoku i u Africi uskoro 23 Marriottova branda  |  U Esplanadi predstavljeni noviteti Naturavita čajeva  |  AccorHotels nadmeće se za kupnju australske Mantra Grupe  |  HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu  |  METRO obilježio drugi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika  |  Održano prvo profesionalno natjecanje u pripremi espressa u skladu s Specialty Coffee Association  |  Glenfiddich proširuje eksperimentalnu seriju s Winter Stormom  |  Tvrtka Vinolog jedini je distributer vina Plantaže za Hrvatsku  |  Održana 1. konferencija o cjelogodišnjem turizmu „Može li hrvatski turizam 365?“  |  AWT ulazi u HoReCa kanal  |  Aperitivo bar – dvije etaže čistog užitka  |  BEST STAY 2017: 19-20. listopada 2017, Hotel Park Split  |  Vinarija Tomić predstavlja Plavac Mali 2011 barrique  |  Hrvatski Telekom predstavio jedinstveno rješenje za hotele budućnosti   |  GROHE Blue Home omogućuje ukusnu gaziranu vodu izravno iz miješalice  |  InHoreca br. 18 uskoro u vašem ugostiteljskom objektu  |  Poslovi u turizmu: Rast od 27% u odnosu na prošlu godinu  |  Može li hrvatski turizam 365?  |   ||
   

Hrvatska: Otvorena je ljetna sezona na Oleander terasi uz atraktivni grill koncept

12.06.2017
Druženje s predstavnicima medija uz prezentaciju finih delicija u pripremi chefa Ane Grgić i njenog tima kuhara označilo je i najavilo otvorenje ljetne sezone na legendarnoj Oleander terasi hotela Esplanade. Uz pripremu jela na otvorenoj cooking stanici, najviše pažnje privlačio je posebno dizajnirani grill na drveni ugljen s otvorenim plamenom na kojem će grill majstori ovog ljeta za goste pripremati vrhunske sočne steakove i svježu ribu.
 
 

Uz to, kako je najavljeno, Oleander terasa će ovog ljeta osim čarobnim ambijentom, privlačiti goste i osvježavajućim koktelima, ledenim pićima, pjenušavim i vinskim kapljicama, finim zalogajima i laganim glazbenim ritmovima. 

Ova otmjena zelena terasa u samom srcu grada u vrućim ljetnim mjesecima postaje omiljena oaza Zagrepčana i gostiju hotela za istinske gurmanske užitke, a ovog ljeta à la carte ponuda bit će dodatno obogaćena atraktivnim grill konceptom. Vrsni grill majstori pripremat će svakodnevno vrhunsku svježu ribu i meso prema željama gostiju na posebno dizajniranom grillu na drveni ugljen s otvorenim plamenom.
 
Gosti će tako moći uživati u gurmanskoj ponudi svježih škampi, hlapa i gambera s grilla, potom u ponudi vrhunske ribe poput kovača i brancina, dok će steak menu gostima nuditi izbor vrhunskih sočnih steakova iz raznih zemalja svijeta poput Francuske, Španjolske, Irske, Urugvaja i SAD-a. Black Angus Striploin, Bavette tagliata, Tomahawk i Rubia Gallega T-bone samo su neki od cutova koji će oduševiti nepca istinskih gurmana. Ljetni jelovnik bit će obogaćen svježim kamenicama na ledu, kavijarom, sashimijem i jelima poput fregole sarde s hlapom i sušenim rajčicama, goveđim carpacciom te tatarskim, kao i biftekom od žutorepe tune koje će osoblje restorana Zinfandel's pripremati na atraktivnoj postaji pred stolom gosta. 

Ljetni grill koncept bit će u ponudi Oleander terase svakodnevno od 19 sati, ovisno o vremenskim uvjetima, a ponuda delicija ovisit će raspoloživosti dostupnih svježih namirnica. 

Osim toga, ljeto na Oleander terasi osvježit će i nova vinska karta s brojnim vrhunskim vinima iz Hrvatske i svijeta, a predviđena je i ljetna promocija šampanjaca na terasi. Ljetni Esplanade Bar menu gostima Oleander terase svakodnevno će nuditi osvježenje u obliku ledenih pića i kreativnih koktela te ukusnih ljetnih zalogaja poput hrskavih jastučića punjenih sušenom rajčicom i burratom, potom hladnog gazpacha, panna cotte od šparoga s dimljenim lososom, falafela s tahini umakom, hrskavih kozica s dressingom od jogurta, kroketa od parmezana s čipsom od pršuta i drugih slasnih jela idealnih za ljetna druženja na otvorenome. Utorkom, srijedom i četvrtkom atmosferu će dodatno zagrijati DJ lounge glazba na otvorenome. 

Okružena oleandrima, zelenim maslinama i mediteranskom lavandom Oleander terasa u ljetnim mjesecima privlači i svojom ponudom bife i à la carte doručka, koji uz pogled na grad i izlazak sunca pruža poseban doživljaj početka dana. Tijekom ljetnih mjeseci nastavlja se i ponuda popularnog koncepta Nedjeljnog bruncha koji gostima nudi obilje delicija s bife stola te à la carte ponudu glavnih jela, uz dječju igraonicu i besplatan parking. 

Topli dani i ugodne ljetne večeri pretvaraju privlačan ambijent Oleander terase u pozornicu društvenih događanja na otvorenome, pa ona sa svojim kapacitetom do 1000 uzvanika, vrhunskom uslugom cateringa i atraktivnom live cooking stanicom postaje jedan od najatraktivnijih prostora za organizaciju raznih korporativnih domjenaka, proslava i glamuroznih događanja uz kreativne performanse. 



Nazad
 
 
 
 
back to top