InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 21.05.2018 || Britanci umjesto cappuccina piju 'Megharyycino' za 38 kn   |  Vinarije Štampar, Cmrečnjak i Novak predstavile odabrane etikete vina  |  Momax stiže na hrvatsko tržište  |  NME ponovno uvrstio INmusic među najpopularnije festivale na svijetu  |  Hrvatska turistička ponuda predstavljena na sajmu ITB China u Šangaju  |  Feravinu bronca za ledenu Frankovku 2015. i Graševinu Miraz 2016.  |  Evo zašto Oxford Circus Tube stanica miriši na jagode  |  BAT zapošljava 100 stručnjaka na uvođenju proizvoda nove generacije   |   Oporavak tržišta piva u Srbiji za 5,2%  |  Carine grade hotel u Kumboru  |  Stabilan razvoj METRO AG-a  |  Ante Ančić postao direktorom sportskog razvoja agencije  |  Chefovi s Michelinovom zvjezdicom prvi put u Vukovaru  |  Nestle globalna inicijativa pomaže djeci da žive zdravije  |  Dani hrvatskog turizma ove godine održat će se u Hvaru  |  Venecija želi zabraniti prodaju hrane za ponijeti  |  Dva nova okusa - Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual  |  Grupacija Kofola povećala je prihode u prvom tromjesečju  |  Predstavljen projekt Ukusna dijetetika  |  Heineken stekao manjinski udio u BBC-u  |   ||
   

Hrvatska: Otvorena je ljetna sezona na Oleander terasi uz atraktivni grill koncept

12.06.2017
Druženje s predstavnicima medija uz prezentaciju finih delicija u pripremi chefa Ane Grgić i njenog tima kuhara označilo je i najavilo otvorenje ljetne sezone na legendarnoj Oleander terasi hotela Esplanade. Uz pripremu jela na otvorenoj cooking stanici, najviše pažnje privlačio je posebno dizajnirani grill na drveni ugljen s otvorenim plamenom na kojem će grill majstori ovog ljeta za goste pripremati vrhunske sočne steakove i svježu ribu.
 
 

Uz to, kako je najavljeno, Oleander terasa će ovog ljeta osim čarobnim ambijentom, privlačiti goste i osvježavajućim koktelima, ledenim pićima, pjenušavim i vinskim kapljicama, finim zalogajima i laganim glazbenim ritmovima. 

Ova otmjena zelena terasa u samom srcu grada u vrućim ljetnim mjesecima postaje omiljena oaza Zagrepčana i gostiju hotela za istinske gurmanske užitke, a ovog ljeta à la carte ponuda bit će dodatno obogaćena atraktivnim grill konceptom. Vrsni grill majstori pripremat će svakodnevno vrhunsku svježu ribu i meso prema željama gostiju na posebno dizajniranom grillu na drveni ugljen s otvorenim plamenom.
 
Gosti će tako moći uživati u gurmanskoj ponudi svježih škampi, hlapa i gambera s grilla, potom u ponudi vrhunske ribe poput kovača i brancina, dok će steak menu gostima nuditi izbor vrhunskih sočnih steakova iz raznih zemalja svijeta poput Francuske, Španjolske, Irske, Urugvaja i SAD-a. Black Angus Striploin, Bavette tagliata, Tomahawk i Rubia Gallega T-bone samo su neki od cutova koji će oduševiti nepca istinskih gurmana. Ljetni jelovnik bit će obogaćen svježim kamenicama na ledu, kavijarom, sashimijem i jelima poput fregole sarde s hlapom i sušenim rajčicama, goveđim carpacciom te tatarskim, kao i biftekom od žutorepe tune koje će osoblje restorana Zinfandel's pripremati na atraktivnoj postaji pred stolom gosta. 

Ljetni grill koncept bit će u ponudi Oleander terase svakodnevno od 19 sati, ovisno o vremenskim uvjetima, a ponuda delicija ovisit će raspoloživosti dostupnih svježih namirnica. 

Osim toga, ljeto na Oleander terasi osvježit će i nova vinska karta s brojnim vrhunskim vinima iz Hrvatske i svijeta, a predviđena je i ljetna promocija šampanjaca na terasi. Ljetni Esplanade Bar menu gostima Oleander terase svakodnevno će nuditi osvježenje u obliku ledenih pića i kreativnih koktela te ukusnih ljetnih zalogaja poput hrskavih jastučića punjenih sušenom rajčicom i burratom, potom hladnog gazpacha, panna cotte od šparoga s dimljenim lososom, falafela s tahini umakom, hrskavih kozica s dressingom od jogurta, kroketa od parmezana s čipsom od pršuta i drugih slasnih jela idealnih za ljetna druženja na otvorenome. Utorkom, srijedom i četvrtkom atmosferu će dodatno zagrijati DJ lounge glazba na otvorenome. 

Okružena oleandrima, zelenim maslinama i mediteranskom lavandom Oleander terasa u ljetnim mjesecima privlači i svojom ponudom bife i à la carte doručka, koji uz pogled na grad i izlazak sunca pruža poseban doživljaj početka dana. Tijekom ljetnih mjeseci nastavlja se i ponuda popularnog koncepta Nedjeljnog bruncha koji gostima nudi obilje delicija s bife stola te à la carte ponudu glavnih jela, uz dječju igraonicu i besplatan parking. 

Topli dani i ugodne ljetne večeri pretvaraju privlačan ambijent Oleander terase u pozornicu društvenih događanja na otvorenome, pa ona sa svojim kapacitetom do 1000 uzvanika, vrhunskom uslugom cateringa i atraktivnom live cooking stanicom postaje jedan od najatraktivnijih prostora za organizaciju raznih korporativnih domjenaka, proslava i glamuroznih događanja uz kreativne performanse. 



Nazad
 
 
 
 
back to top