InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 16.06.2019 || Veliki uspjeh Stocka na prestižnom ocjenjivanju alkoholnih pića „World Dinks Awards“  |  Valamarovi hoteli ponovno dobitnici najprestižnije turističke nagrade na svijetu   |  Sva raskoš Zlatne doline predstavljena na danima graševine u Kutjevu  |  Vina PP Orahovice osvojila dvije bronce na Decanteru 2019  |  Međimurski vinari trijumfirali na svjetskom natjecanju Decanter World Wine Awards  |  Pet zlata i tri srebra za Feravino u Svetom Ivanu Zelini  |  Pobjednici prvog regionalnog Latte Art natjecanja u Hrvatskoj  |  Na sajmu SCA World of Coffee u Berlinu razgovor o rješenjima za izazove uzgajivača kave  |  Zigante tartufi ponosno nose Superbrands znak  |  U dvorcu Kutjevo održan Simpozij o Graševini   |  Badelova vina trijumfirala na svjetskoj dodjeli nagrada IWSC 2019  |  Novosti o golf turizmu na konferenciji o golfu u Poreču  |  Hrvatska na vrhu popisa zemalja s najvećim rastom popularnosti na TripAdvisoru  |  Održani Dani Dalmatinskog pršuta i vina   |  Vinski razgovori uz Davora Zdjelarevića   |  Udruga Grk Lumbarda predstavila je svoju sortu zagrebačkim vinoljupcima  |  Proglašeni pobjednici natječaja "Vino mog zavičaja"  |   Pridružite nam se na ekskluzivnom događaju u svijetu espressa i latte arta!  |  Europsko priznanje Borisu Drilu iz Hrvatskog Telekoma  |  Uspješno održan 6. festival Taste the Mediterranean, oplemenjen ljepotom Hvara i Dalmacije  |   ||
   

Hrvatska: Otvoren bistro Pomeri

20.05.2019
Zagreb je odnedavno bogatiji za mjesto u kojem se, uz druženje u lijepo uređenom i ugodnom ambijentu, mogu pojesti birana i pomno osmišljena jela.

 

Bistro Pomeri otvoren je u samom srcu grada, na adresi Varšavska 8. Vlasnik bistroa Sergej Bulić odlučio se za ime Pomeri koje spaja prva dva slova osnovnih namirnica - povrće, meso i ribu.

Orijentacija kuhinje je – transmediteranska – a svaka namirnica tretirana je na poseban način uz minimalno dodavanje začina.

Glavni chef Goran Sertić, koji je došao iz Noela, a radio je i s istaknutim kulinarskim znalcem Dinom Galvagnom, svježe sezonske namirnice spaja u nova i zanimljiva jela.

Većinu ponude na meniju čine riblja jela, a domaći kruh i tjestenine koje kuhari ručno izrađuju - poseban su doživljaj.

Uz inovativna i maštovito prezentirana jela i deserte, gosti bistroa Pomeri mogu birati između kvalitetnih i vrhunskih etiketa vina iz bogate ponude hrvatskih i svjetskih vinarija.



Nazad
 
 
 
 
back to top