InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 16.09.2019 || Vinski razgovori uz vina Fuhtar   |  Najbolje od Srijema i Slavonije za sudionike Dana hrvatskog turizma  |  U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |  MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |  Sve je lako uz Barcaffè Lattiato  |  U METRO-u potražite nove vinske etikete renomirane vinarije Zlatan otok  |  U Termama Tuhelj svečano otvoren luksuzni kamp Vita  |   U Putnikovićima otvoren spomenik težaku i vinogradu  |  Ultimativni Gin & Tonic doživljaj  |   ||
   

Hrvatska: Otvoren bistro Pomeri

20.05.2019
Zagreb je odnedavno bogatiji za mjesto u kojem se, uz druženje u lijepo uređenom i ugodnom ambijentu, mogu pojesti birana i pomno osmišljena jela.

 

Bistro Pomeri otvoren je u samom srcu grada, na adresi Varšavska 8. Vlasnik bistroa Sergej Bulić odlučio se za ime Pomeri koje spaja prva dva slova osnovnih namirnica - povrće, meso i ribu.

Orijentacija kuhinje je – transmediteranska – a svaka namirnica tretirana je na poseban način uz minimalno dodavanje začina.

Glavni chef Goran Sertić, koji je došao iz Noela, a radio je i s istaknutim kulinarskim znalcem Dinom Galvagnom, svježe sezonske namirnice spaja u nova i zanimljiva jela.

Većinu ponude na meniju čine riblja jela, a domaći kruh i tjestenine koje kuhari ručno izrađuju - poseban su doživljaj.

Uz inovativna i maštovito prezentirana jela i deserte, gosti bistroa Pomeri mogu birati između kvalitetnih i vrhunskih etiketa vina iz bogate ponude hrvatskih i svjetskih vinarija.



Nazad
 
 
 
 
back to top