InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 25.02.2020 || Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |   ||
   

Slovenija: Novinari obišli pogon Barcaffea u Izoli

20.10.2015
Novinari redakcija, među kojima je bio i predstavnk InBar magazina Srbija, posjetili su u petak pogon Atlantic Grupe za Barcaffe u Izoli.

 
 

Na licu mjesta smo se upoznali s procesom proizvodnje ovog brenda, a kroz pogon nas je proveo tehnolog. Iz "prve ruke" smo čuli priče o Barcaffeu i prošli kroz pogone u kojima nastaje. Dnevni kapacitet pogona Barcaffe u Izoli su 25 do 30 tona dnevno. Proizvodi se u dvije smjene, a zaposleno je ukupno 54 radnika.ž
 
Godišnja proizvodnja u 2014. dostigla je cifru od 6,5 tisuća tona. Barcaffe se u Izoli proizvodi za maloprodajno tržište Slovenije i Hrvatske, a kada je u pitanju HoReCa kanal, iz ovog mjesta na slovenskoj obali pokriva se čitav region. Domaćini su nam bili Dušan Poberaj, direktor proizvodnje pogona u Izoli i Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja Kava, koji je specijalno za tu priliku došao u Sloveniju.

Nazad
 
 
 
 
back to top