InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |   ||
   

Hrvatska: Nova gastro ponuda na Fuliranju

12.12.2019
Ove subote Fuliranje je definitivno "it” mjesto. Osim likova iz Star Warsa s nama će se družiti i članovi svjetski poznate grupe UB40, otvara se Christmas pop up Bazaar, a minglamo i humanitarno za RokOtok. No, to nije sve, jer čeka vas puno novosti i iznenađenja, nije jaka samo sila, već i gastro kreativa.
 

Pušilo se ovih dana u kuhinjskom laboratoriju SOI-a, Chef Vid Nikolić ‘iskemijao’ je gyoze i nove wrapove, a Vedran Gulin prve koktele u limenci za u džep: CCBS i 5 SPC. Na The Garden Bar & Kitchenu svjetleće pivo se toči naopačke. Posebno dobro paše uz njihove nove Smokey i Deluxe kobaje, a ne zaboravite kušati i međimursku gibanicu s umakom od pijanih grožđica.

Do sada ste ih Povlačili za rep, a sada ćete ih Uštipnuti slatko i probati nove uštipke na Bagua kućici. Mini domaće knedlice, punjene jagodama i šumskim voćem jedva čekaju da ih zagrizete na Noninoj tajni, za ljubitelje talijanskih slastica, profiterola, adresa je Fat Cat, a volite li tradicionalne istarske okuse tu su tradicionalne kroštule na Fermaj Tovara.

Od novih tekućih okusa izdvajamo bezglutensko pivo i organsko vino na Biomaniji, Vodnjanka se ponosi boškarinom i domaćim teraninom, na kućici Pastel de TasteAtlas kušajte bombardino, a nove koktele potražite na Market T&T. Sami kreirajte svoj shooter na Black Pepperu, a na Rakijarnici vas čeka desetka za ekipu i četrdesetak okusa rakija. Dobar odabir za bezalkoholne trenutke je topla čokolada sa sljezovim kolačićima na Le Kolaču.

Najavljujemo i gastro & humanitarni trenutak na Fuliranju. U subotu od 11 sati ispred kućice The Garden Bar & Kitchen prodavat će se slasne međimurske gibanice, a novac se prikuplja za rad udruge RokOtok. U 13 h stižu i članovi svjetski poznate grupe UB40 koji se isto tako uključuju u ovu humanitarnu akciju. 

Volite li poklanjati hranu, svakako svratite i na naš Christmas pop up Bazaar u subotu od 11 do 20 h. Prefini punčevi i tartovi by Ivana Čuljak na kućici A most unusual Bazaar sigurno će vas oduševiti, a za potrošenih 100 kn na ovoj, kao i na kućicama Rakijarnica i GINgle Bells, preuzmite vouchere s popustima za shopping. Darovi su osmišljeni s ekipom iz kofera, a očekuju vas popularne kuglice s ginom i začinima, razni gin boxevi, svjećice i čajevi u atraktivnim pakiranjima. Ostali datumi Christmas pop up Bazaara bit će objavljeni putem IG i FB profila @botanica_spices i @kofer.


Nazad
 
 
 
 
back to top