InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 16.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Hrvatska: Nova era svježe mljevene kave

18.07.2019
Svakog jutra milijuni ljudi obavljaju bitan dnevni ritual- piju svoju prvu šalicu kave. Ovaj ritual ujedinjuje ljude iz svih dijelova svijeta, koji su po mnogočemu različiti…
 
 

Prva jutarnja kava je najčešće svježe mljevena kava. Kavoljupci, među kojima su naši građani u prvih 20 u svijetu po konzumaciji, obožavaju ovaj napitak upravo zbog njegovog okusa, mirisa, arome…a kad je navedeno u pitanju ne postoji konkurencija svježe mljevenoj kavi. 
Zašto? 
 
Zbog toga što njena pjena nastaje prirodno, samim kuhanjem, a znamo da je gusta pjena kruna dobre kave i da joj daje finu mekoću… Okus i aromu možemo osjetiti dugo nakon konzumacije. Aroma se percipira kroz kanal koji sjedinjuje usta i nos, dopuštajući da napitak otpusti cijelo bogatstvo mirisa i okusa kroz tijelo. Savršen odnos aroma možemo naći u notama čokolade i prženih oraha ili cvjetnom aromom s karamelom. Njen miris je toliko jak da ispuni svu prostoriju dok kuhamo jutarnju ili pak popodnevnu kavu, a prvo iskustvo mirisa dobijemo odmah po otvaranju pakiranja. Miris i aroma koji ispunjavaju sve oko nas, jednostavno su nezamjenjivi. 
 
Svježe mljevena kava je gusta, bogata okusom i mirisom, jedinstvene pjene, prekrasne arome s kojom započinjemo dan. Bogata i gusta tekstura jedinstvena je karakteristika svježe mljevene kave i u tome nema konkurencije. Svježa i svježe skuhana oslobađa ono najbolje u kavi. 
Ona je jednostavno nezamjenjiva. 









Nazad
 
 
 
 
back to top