InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 18.12.2017 || Kompanija My Place Hoteli otvara prvi objekt u Tennesseeju   |  Umjerena konzumacija alkohola - pozitivan učinak na zdravlje   |  Atlantic Grupa preuzela distribuciju Red Bulla u Srbiji  |  Dubai Tourist uz pomoć WeChata za turiste uvodi digitalne mape grada  |  6 savjeta kako provesti ove blagdane  |  Zimski ručak Apetita koji će vas oduševiti  |  OTA Insight najavio je financiranje rasta od 20 miliijuna dolara   |  Prijave za posao u ugostiteljstvu na najnižim razinama u posljednje tri godine   |  METRO Cash & Carry ostvario rast prodaje  |  Le Bistro Esplanade predstavlja novi zimski jelovnik   |  Uskoro novi hoteli grupacije Hilton   |  Marija Borić preporuča grofovski odrezak Dvorca Mihanović  |  Kompaniji Rémy Cointreau raste profit za 11,8% u prvoj polovici godine   |  Adria Hotel Forum u Zagreb ponovno dovodi ključne međunarodne hotelske i investicijske aktere  |  Smjeli predstavio vrhunsku delikatesu – pršut od crne slavonske svinje  |  Heineken investira 6,4 milijuna eura u jačanje proizvodnje u Španjolskoj  |  Coca-Cola HBC u pregovorima za kupnju MB Impexa  |  Jim Beam predstavlja pametni dekanter   |  Počinje projekt Eko-paket   |  Brojni kvizoljupci na nultom izdanju novog pub kviza u Pivani   |   ||
   

Hrvatska: Ne propustite Feričanačku berbu grožđa

19.07.2017
U Feravinu su sve divote ručno branog grožđa pretočili u elegantne butelje, odjenuli ih u moderno ruho protkano esencijom i ljepotom slavonskih šuma. Ima li ljepše pozivnice na degustaciju i dobar provod? 

Uputite li se ovog rujna u malo slavonsko mjesto Feričance i sami možete uživati u ljepoti najprestižnijih vinorodnih položaja Feravina. Nova turistička ponuda „Feričanačka berba grožđa" namijenjena je svim ljubiteljima pitome prirode, vrhunskih vina i slavonskih specijaliteta. Iako se ove godine organizira prvi put, postala je pravi hit, osobito među onima koji traže atraktivne team building programe.
 
 

Natjecateljski dio berbe odvija se u prekrasnim vinogradima okruženim slavonskim šumama u kojima berači stoljećima ručno beru grožđe. Druženje se nastavlja degustacijom vina u Starom podrumu, nakon čega slijedi ručak u prekrasnom obnovljenom ugostiteljskom objektu Vincilirskoj kući na obroncima Krndije. Iako je Feričanačka berba grožđa zamišljena kao jednodnevni program, za one koji žele produljiti boravak i uživati u slavonskoj gostoljubivosti postoji mogućnost noćenja, kaže Luka Vrga, direktor prodaje i marketinga Feravina.

Osim berbe grožđa i degustacije vrhunskih vina, Feravino svojim gostima nudi mogućnost obilaska vinarije uz stručnu pratnju enologa, školu za vinoljupce, obilazak vinograda i vinske ceste…

Turistička priča Feravina tu ne završava. Uskoro će u Feričancima otvoriti novi restoran u sklopu Starog podruma, kao i potpuno novi reprezentativni barrique podrum koji će se protezati na površini od čak tisuću četvornih metara.

Podrum Feravina, koji je među tehnološki najmodernijim vinskim podrumima u Slavoniji, korijene svoje tradicije pronalazi još u 18. stoljeću. Feričanačko je vino kroz povijest bilo vjerni pratitelj poznatim piscima i skladateljima ovoga kraja. Čest gost ovdašnje plemenitaške obitelji Mihalović bio je i Franz Liszt, poznati skladatelj koji je inspiraciju za svoja glazbena djela pronalazio upravo u vrhunskoj feričanačkoj kapljici.



Nazad
 
 
 
 
back to top