InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 16.07.2018 || Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |  Barcaffé Barist Tour  |  Pivo nas čini pametnijima i kreativnijima  |  Stigla prestižna priznanja World Travel Awards  |  Rekordna godina za proizvodnju i izvoz piva  |  Talijanska Lavazza kupuje australski Blue Pod Coffee  |  Inovacije u duhanskoj industriji za manji rizik od štetnosti duhana  |  U zagrljaju Moslavačkog gorja, Lonjskog polja i Škrleta!  |  Kampiranje u Slavoniji sve popularnije  |  Gastro doživljaj u Marini Hramini  |  Svečano predstavljen najveći hrvatski gastro projekt Croatia: The Cookbook  |   Vikend surprise-Bolesna braća i Kuzma i Shaka Zulu  |   ||
   

Hrvatska: Ne propustite Feričanačku berbu grožđa

19.07.2017
U Feravinu su sve divote ručno branog grožđa pretočili u elegantne butelje, odjenuli ih u moderno ruho protkano esencijom i ljepotom slavonskih šuma. Ima li ljepše pozivnice na degustaciju i dobar provod? 

Uputite li se ovog rujna u malo slavonsko mjesto Feričance i sami možete uživati u ljepoti najprestižnijih vinorodnih položaja Feravina. Nova turistička ponuda „Feričanačka berba grožđa" namijenjena je svim ljubiteljima pitome prirode, vrhunskih vina i slavonskih specijaliteta. Iako se ove godine organizira prvi put, postala je pravi hit, osobito među onima koji traže atraktivne team building programe.
 
 

Natjecateljski dio berbe odvija se u prekrasnim vinogradima okruženim slavonskim šumama u kojima berači stoljećima ručno beru grožđe. Druženje se nastavlja degustacijom vina u Starom podrumu, nakon čega slijedi ručak u prekrasnom obnovljenom ugostiteljskom objektu Vincilirskoj kući na obroncima Krndije. Iako je Feričanačka berba grožđa zamišljena kao jednodnevni program, za one koji žele produljiti boravak i uživati u slavonskoj gostoljubivosti postoji mogućnost noćenja, kaže Luka Vrga, direktor prodaje i marketinga Feravina.

Osim berbe grožđa i degustacije vrhunskih vina, Feravino svojim gostima nudi mogućnost obilaska vinarije uz stručnu pratnju enologa, školu za vinoljupce, obilazak vinograda i vinske ceste…

Turistička priča Feravina tu ne završava. Uskoro će u Feričancima otvoriti novi restoran u sklopu Starog podruma, kao i potpuno novi reprezentativni barrique podrum koji će se protezati na površini od čak tisuću četvornih metara.

Podrum Feravina, koji je među tehnološki najmodernijim vinskim podrumima u Slavoniji, korijene svoje tradicije pronalazi još u 18. stoljeću. Feričanačko je vino kroz povijest bilo vjerni pratitelj poznatim piscima i skladateljima ovoga kraja. Čest gost ovdašnje plemenitaške obitelji Mihalović bio je i Franz Liszt, poznati skladatelj koji je inspiraciju za svoja glazbena djela pronalazio upravo u vrhunskoj feričanačkoj kapljici.



Nazad
 
 
 
 
back to top