InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 17.10.2017 || 3. FMCG Summit Zagreb - prijavite se na vrijeme!  |  Novo mjesto za izlazak u Zagrebu: Hugo's  |  Na Bliskom istoku i u Africi uskoro 23 Marriottova branda  |  U Esplanadi predstavljeni noviteti Naturavita čajeva  |  AccorHotels nadmeće se za kupnju australske Mantra Grupe  |  HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu  |  METRO obilježio drugi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika  |  Održano prvo profesionalno natjecanje u pripremi espressa u skladu s Specialty Coffee Association  |  Glenfiddich proširuje eksperimentalnu seriju s Winter Stormom  |  Tvrtka Vinolog jedini je distributer vina Plantaže za Hrvatsku  |  Održana 1. konferencija o cjelogodišnjem turizmu „Može li hrvatski turizam 365?“  |  AWT ulazi u HoReCa kanal  |  Aperitivo bar – dvije etaže čistog užitka  |  BEST STAY 2017: 19-20. listopada 2017, Hotel Park Split  |  Vinarija Tomić predstavlja Plavac Mali 2011 barrique  |  Hrvatski Telekom predstavio jedinstveno rješenje za hotele budućnosti   |  GROHE Blue Home omogućuje ukusnu gaziranu vodu izravno iz miješalice  |  InHoreca br. 18 uskoro u vašem ugostiteljskom objektu  |  Poslovi u turizmu: Rast od 27% u odnosu na prošlu godinu  |  Može li hrvatski turizam 365?  |   ||
   

Hrvatska: Ne propustite Feričanačku berbu grožđa

19.07.2017
U Feravinu su sve divote ručno branog grožđa pretočili u elegantne butelje, odjenuli ih u moderno ruho protkano esencijom i ljepotom slavonskih šuma. Ima li ljepše pozivnice na degustaciju i dobar provod? 

Uputite li se ovog rujna u malo slavonsko mjesto Feričance i sami možete uživati u ljepoti najprestižnijih vinorodnih položaja Feravina. Nova turistička ponuda „Feričanačka berba grožđa" namijenjena je svim ljubiteljima pitome prirode, vrhunskih vina i slavonskih specijaliteta. Iako se ove godine organizira prvi put, postala je pravi hit, osobito među onima koji traže atraktivne team building programe.
 
 

Natjecateljski dio berbe odvija se u prekrasnim vinogradima okruženim slavonskim šumama u kojima berači stoljećima ručno beru grožđe. Druženje se nastavlja degustacijom vina u Starom podrumu, nakon čega slijedi ručak u prekrasnom obnovljenom ugostiteljskom objektu Vincilirskoj kući na obroncima Krndije. Iako je Feričanačka berba grožđa zamišljena kao jednodnevni program, za one koji žele produljiti boravak i uživati u slavonskoj gostoljubivosti postoji mogućnost noćenja, kaže Luka Vrga, direktor prodaje i marketinga Feravina.

Osim berbe grožđa i degustacije vrhunskih vina, Feravino svojim gostima nudi mogućnost obilaska vinarije uz stručnu pratnju enologa, školu za vinoljupce, obilazak vinograda i vinske ceste…

Turistička priča Feravina tu ne završava. Uskoro će u Feričancima otvoriti novi restoran u sklopu Starog podruma, kao i potpuno novi reprezentativni barrique podrum koji će se protezati na površini od čak tisuću četvornih metara.

Podrum Feravina, koji je među tehnološki najmodernijim vinskim podrumima u Slavoniji, korijene svoje tradicije pronalazi još u 18. stoljeću. Feričanačko je vino kroz povijest bilo vjerni pratitelj poznatim piscima i skladateljima ovoga kraja. Čest gost ovdašnje plemenitaške obitelji Mihalović bio je i Franz Liszt, poznati skladatelj koji je inspiraciju za svoja glazbena djela pronalazio upravo u vrhunskoj feričanačkoj kapljici.



Nazad
 
 
 
 
back to top