InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 09.12.2019 || Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |  Gault&Millau Croatia i Kotányi – predblagdanska gastronomija sa ženskim potpisom  |  Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba  |  Humanoidni robot Viktorija novi je promotor turističke ponude Zagrebačke županije  |  Beč ovaj tjedan postaje raj za pivoljupce  |  Istraživanje MasterIndex otkriva: 48% nas planira zimovanje u inozemstvu, a najpopularnija su advent  |  G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2019  |  Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime  |  Vinski razgovori uz vina Pilato   |  Fuliranje is coming to town  |  Špin na zagrebačkoj špici   |  Sudjelujte na 14. VINOcomu  |   ||
   

Slovenija: Najbolji sommelier je Martin Gruzovin

10.05.2018

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije je jučer pripremilo natjecanje za najboljeg sommeliera Slovenije 2018., kojem je u Vili Vipolže prisustvovalo sedam natjecatelja.
 
 
Pobijedio je Martin Gruzovin iz vinarije Guerrila, koji će sudjelovati u ime Slovenije sljedeće godine na svjetskom prvenstvu u Belgiji. Martin Gruzovin bio je također najbolji sommelier između sedam kandidata u točenju pjenušaca iz magnum boce.

U finalu nacionalnog prvenstva su pored prvaka sudjelovaliu i Valentin Bufolin i Nataša Kimovec, za STA je rekao predsjednik društva, Ivan Peršolja

Na nacionalno natjecanje mogli su se prijaviti samo kandidati, koji su uspješno završili obrazovanje prema propisanim programima i obavljaju sommelierski rad.

Nazad
 
 
 
 
back to top