InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || U Saboru izglasani voucheri za putovanja - spas za likvidnost turističkih agencija  |  Bez turizma tekući račun platne bilance ide u minus  |  Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |   ||
   

Slovenija: Najbolji sommelier je Martin Gruzovin

10.05.2018

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije je jučer pripremilo natjecanje za najboljeg sommeliera Slovenije 2018., kojem je u Vili Vipolže prisustvovalo sedam natjecatelja.
 
 
Pobijedio je Martin Gruzovin iz vinarije Guerrila, koji će sudjelovati u ime Slovenije sljedeće godine na svjetskom prvenstvu u Belgiji. Martin Gruzovin bio je također najbolji sommelier između sedam kandidata u točenju pjenušaca iz magnum boce.

U finalu nacionalnog prvenstva su pored prvaka sudjelovaliu i Valentin Bufolin i Nataša Kimovec, za STA je rekao predsjednik društva, Ivan Peršolja

Na nacionalno natjecanje mogli su se prijaviti samo kandidati, koji su uspješno završili obrazovanje prema propisanim programima i obavljaju sommelierski rad.

Nazad
 
 
 
 
back to top