InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 25.03.2019 || Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |  Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Gout de/Good France   |  Središnji stručni skup vinogradara i vinara Hrvatske u četvrtak i petak u Požegi   |   ||
   

Slovenija: Najbolji sommelier je Martin Gruzovin

10.05.2018

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije je jučer pripremilo natjecanje za najboljeg sommeliera Slovenije 2018., kojem je u Vili Vipolže prisustvovalo sedam natjecatelja.
 
 
Pobijedio je Martin Gruzovin iz vinarije Guerrila, koji će sudjelovati u ime Slovenije sljedeće godine na svjetskom prvenstvu u Belgiji. Martin Gruzovin bio je također najbolji sommelier između sedam kandidata u točenju pjenušaca iz magnum boce.

U finalu nacionalnog prvenstva su pored prvaka sudjelovaliu i Valentin Bufolin i Nataša Kimovec, za STA je rekao predsjednik društva, Ivan Peršolja

Na nacionalno natjecanje mogli su se prijaviti samo kandidati, koji su uspješno završili obrazovanje prema propisanim programima i obavljaju sommelierski rad.

Nazad
 
 
 
 
back to top