InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 09.12.2019 || Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |  Gault&Millau Croatia i Kotányi – predblagdanska gastronomija sa ženskim potpisom  |  Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba  |  Humanoidni robot Viktorija novi je promotor turističke ponude Zagrebačke županije  |  Beč ovaj tjedan postaje raj za pivoljupce  |  Istraživanje MasterIndex otkriva: 48% nas planira zimovanje u inozemstvu, a najpopularnija su advent  |  G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2019  |  Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime  |  Vinski razgovori uz vina Pilato   |  Fuliranje is coming to town  |  Špin na zagrebačkoj špici   |  Sudjelujte na 14. VINOcomu  |   ||
   

Slovenija: Nagarađeni najbolji restorani na The Slovenia Restaurant Awards

28.03.2018

U okviru izbora najboljih restorana u Sloveniji – The Slovenia Restaurant Awards na Fužinskom gradu u Ljubljani podijeljena su  priznanja i objavljeni regionalni pobjednici te pobjednici strukovne komisije i javnosti.   
 
 
Najbolji restorani u Sloveniji po regijama su:  Srednja Slovenija:  Restavracija Strelec.Sever: Gostilna Krištof, Jug: Ošterija Debeluh, Istok: Hiša Denk, Zapad:  Hiša Franko.
 
Po izboru javnosti preko interneta (glasovalo je oko 500 posjetitelja) najbolja je Galerija okusov.Trojica absolutnih pobjednika nacionalnoga izbora najboljih slovenskih restorana za ljeto 2018. po abecednom redu: Hiša Freanko, Ošterija Debeluh i Pri Lojzetu.

Nazad
 
 
 
 
back to top