InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 20.01.2020 || Prestižna oznaka ADAC Superplatz 2020 za čak četiri Valamarova kamping ljetovališta  |  Aminess Sirena dobio nagradu ADAC Superplatz 2020  |  VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa  |  Izvoz pjenušaca porastao za 35 posto  |  Badnjak na Fuliranju - riblji meni za prste polizati  |  Journal pop up We Love Local  |  Idealan spoj: orašasti plodovi i kava  |  Nova gastro ponuda na Fuliranju  |  METRO bilježi najsnažniji rast veleprodajnog poslovanja u 10 godina  |  Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |  Gault&Millau Croatia i Kotányi – predblagdanska gastronomija sa ženskim potpisom  |  Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba  |   ||
   

Australija: McDonald's iznenadio otvaranjem sasvim drugačijeg restorana

31.12.2014
Stanovnici Sydneyja odnedavno mogu uživati u sasvim drugačijem McDonald'sovom restoranu, otvorenom na mjestu nekadašnjeg McCafea, piše poslovni.hr.
 
Kako piše Business Insider, restoran pod imenom "The Corner" posjetiteljima nudi sasvim drugačiju ponudu i uslugu, a i sama unutrašnjost nimalo ne nalikuje klasičnom McDonalds'ovom interijeru.
 
 

Što se tiče  hrane, Mc Donald's je napravio pravu preobrazbu pa se tako meniju "Cornera" može pronaći pileća prsa, svinjetina, bundeva, leća, salata od patlidžana, sendviči i vrlo kvalitetna kava.

Ljubitelji hamburgera pak imaju priliku da si sami slože svoj omiljeni "burger" (pomoću digitalnog prijemnika), a za razliku od klasičnih Mc Donald's restorana, u "Corneru" će ih poslužiti konobar ili konobarica.

Investicijom od milijardu dolara i inovativnim restoranima, kompanija želi zaustaviti negativnu bilancu prodaje koja ih prati u posljednje vrijeme, a otvaranjem ovakvih restorana širom Australije žele se i više "povezati" s gostima.



Nazad
 
 
 
 
back to top