InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 23.02.2020 || Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |   ||
   

Slovenija: Lijepo jesensko vrijeme pomoglo vinarima

10.11.2016
Bez obzira na proljetnu kišu i nevrjeme prema mišljenju enologa ove godine priprema  se izvanredno vinsko godište. 

Vinare je razveselila sunčana jesen, koja je stvorila iznimno kvalitetno vinsko godište naročito kod crvenih vina.
Prema ocjeni glavnog enologa podruma Vinakoper Boštjana Zidarja jako je kvalitetna. Objasnio je, da godište 2016. nudi vrlo lijepu kvalitetu refoška i malvazije po kojim slovi slovenska Istra. 
 
 

Godište je također vrlo naklonjeno crvenim  sortama uz refošk i cabernet sauvignonu, merlotu i shirazu koje su  dozrele u punom obimu.
Prvi čovjek Vinskog podruma Goriška Brda, Silvan Peršolja, ocijenio je, da će biti ove godine za četvrtinu manje prinosa nego obično, a pošto je jesen bila  sunčana, kvaliteta je optimalna.



Nazad
 
 
 
 
back to top