InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 14.08.2020 || Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |   ||
   

BiH: Kaltenberg pivo za kraljevski užitak

08.08.2014
Kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg predstavljeno je medijima i gostima u Sarajevu kroz radionicu o pravilnom načinu degustacije i točenja piva, te uživanje u kraljevskom okusu vrhunskog piva.
 
 Kaltenberg pivo je nastalo kao rezultat lične vizije i predanog rada kraljevske bavarske dinastije Wittelsbachs koja je započela vlastitu proizvodnju piva i otvorila prvu pivaru u Bavarskoj u XIII stoljeću. 
 
Kaltenberg pivo je gostima predstavio Artem Vinogradov, službeni sommelier Kraljevskog bavarskog piva i član Kluba pivarskih sommeliera u Njemačkoj.
 
Kaltenberg pivo je kuhano korištenjem odabranih sorti slada, najfinijeg hmelja vrste Hallertau i posebnog kvasca za Kaltenberg, što jamči vrhunsku kvaliteta i okus. Kaltenberg pivo mami svojom svježinom, aromama hmelja i citrusa, te ljetnog meda. Okus je elegantan i svjež, lak i mek, s dodirom slatkoće i izražene gorčine. Zbog dugog i preciznog procesa odležavanja, vrlo je suho i svjetlucavo, a okus nakon gutanja je intenzivan i dugotrajan. Ovo je Pils koji impresionira poznavatelje piva, rekao je Vinogradov.
 
.Banjalučka pivara je 2011. godine počela proizvodnju i punjenje Kaltenberg piva prema licenci princa Luitpolda od Bavarske, i jedina je pivovara u Bosni i Hercegovini koja ispunjava stroge uvjete i standarde kvalitete i proizvodnje kraljevskog bavarskog piva Kaltenberg, koje je najprodavaniji brend kompanije König Ludwig International GmbH & Co.
 
Dugoročno smo opredjeljeni za razvoj domaće pivarske industrije u Bosni i Hercegovini i unaprjeđenje standarda kvalitete, što i naši potrošači u cijeloj Bosni i Hercegovini prepoznaju i cijene. Kontinuirano  ulažemo u proizvodne resurse zahvaljujući čemu su naš rad i kvaliteta prepoznati, a mi smo zadovoljili visoke standarde i uvjete da budemo dio 750 godina duge tradicije bavarskog kraljevskog piva.Kvaliteta i tradicija Kaltenberg piva garantuju uživanje u vrhunskom okusu čistog kraljevskog bavarskog piva, proizvedenog u Bosni i Hercegovini, rekao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.
 
Kaltenberg pivo se svuda u svijetu, i u BiH, još proizvodi prema odredbama čuvenog Zakona o čistoći piva koji propisuje da se ništa ne smije dodati ili koristiti u pivu osim ječma, hmelja, prirodnog kvasca i vode što svim poznavaocima i ljubiteljima kvalitetnog piva jamči uživanje u najčišćem pils pivu.

Nazad
 

 
 
 
back to top