InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 20.01.2020 || Prestižna oznaka ADAC Superplatz 2020 za čak četiri Valamarova kamping ljetovališta  |  Aminess Sirena dobio nagradu ADAC Superplatz 2020  |  VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa  |  Izvoz pjenušaca porastao za 35 posto  |  Badnjak na Fuliranju - riblji meni za prste polizati  |  Journal pop up We Love Local  |  Idealan spoj: orašasti plodovi i kava  |  Nova gastro ponuda na Fuliranju  |  METRO bilježi najsnažniji rast veleprodajnog poslovanja u 10 godina  |  Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |  Gault&Millau Croatia i Kotányi – predblagdanska gastronomija sa ženskim potpisom  |  Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba  |   ||
   

Svijet: Jim Beam predstavlja pametni dekanter

13.12.2017
Iz destilerije Jim Beam, koja proizvodi burbon iz Kentuckyja predstavili su svoj, kako su rekli, dekanter umjetne inteligencije. 

Jim, kako su ga nazvali, jest dekanter koji može putem glasovne naredbe uliti čašicu viskija i dati ironične odgovore na nekoliko pitanja i naredbi. Glas mu je posudio Fred Noe, majstor destiler sedme generacije u kompaniji Jim Beam.

Jim unaprjeđuje tehnologiju ulijevanja i pijenja, pružajući ljubiteljima burbona high-tech način uživanja u autohtonom američkom žestokom piću, rekli su iz Beam Suntoryja, društva-majke kompanije Jim Beam. 
 
 

Od Silicijske doline do Kentuckyja
Iako ta naprava ne može paliti i gasiti svjetla ili otpjevati pjesmu, ona premošćuje jaz između Silicijske doline i Kentuckyja jedinstvenom umjetnom inteligencijom koja će odgovoriti na vaša pitanja i uliti vam čašu burbona, kažu iz Beam Suntoryja.

Ne može vam naručiti taksi do Cupertina, no mi u Jim Beamu vjerujemo da je to najvažniji dekanter koji je do danas proizveden, govori narator u videonajavi.

U Jim Beamu stalno radimo na evoluiranju načina na koji ljudi piju izvrsni burbon, rekao je Fred Noe. Desetljećima smo proizvodili jedinstvene dekantere u ograničenim serijama koji su danas kolekcionarski primjerci. I, evo, sad smo proizveli mali dekanter koji omogućuje ljubiteljima burbona da u svom piću uživaju s prijateljima i obitelji jednostavno glasovnom naredbom.

Iz Beam Suntoryja kažu da se Jim može naručiti unaprijed u ograničenim količinama po cijeni od 34,90 dolara. (www.esmmagazine.com)



Nazad
 
 
 
 
back to top