InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 20.02.2018 || Glazbeno vinska suradnja  |  24,6 milijuna kuna za jačanje konkurentnosti turističkog gospodarstva  |  Jubilarni 10. HOTEL&GASTROTEH  |  U 2018. plaće više za 11,5%   |   Plasirana nova berba vrhunske Graševine   |  Održan 6. Adria Hotel Forum  |  Hilton najvredniji hotelski brend na svijetu  |  Treći Vinart Grand Tasting uskoro u Laubi  |  Za strukovne udruge 1,700 000 kn  |  Sajam craft piva od 17. do 20. veljače u Riminiju  |  Uspješna dokapitalizacija Badela 1862  |  Program najvažnijeg gastronomskog kongresa godine!  |  Više od 8.000 sudionika na najvećem ovogodišnjem poslovnom događanju  |  Veličina boca utjecala na prodaju Carlsberga  |  Na Jadranu manje putovanja stranih cruisera   |  Tuna, Sushi & Wine Festival  |  Potreba za novim radnicima najveća na Jadranu  |  Jack Daniel's proizvodi kavu s whiskyjem   |  PLACE2GO od 16. do 18. ožujka   |  Dani školjaka u sjeverozapadnoj Istri   |   ||
   

Hrvatska: InHoreca br. 18 uskoro u vašem ugostiteljskom objektu

05.10.2017
18. izdanje našega časopisa ugledalo je svjetlo dana. Novo izdanje upravo pronalazi put do vašeg omiljenog hotela, restorana i/ili kafića. Priprema za elektronsko prelistavanje časopisa je u tijeku.
 
 
 
IZ SADRŽAJA IZDVAJAMO
 
InRestoran
  • Istraživanje Euromonitor: Mijenjanje globalnih prehrambenih navika
  • Edukacija: Koncept finger food sve popularniji u svijetu
  • Sudjelovali smo na… 3. Fra Ma Fu festivalu u Virovitici
  • Predstavljamo: Restoran i hotel Santiny 
  • Na čašici razgovora: Andrej Sirk i Tomislav Brajević, AWT 
 
InCafe
  • U razgovoru s… Jasnom Nemčević, vlasnicom Spider Grupe
  • Trendovi: Ponuda rumova sve je raznovrsnija
  • Razgovor s povodom: Dvije etaže čistog užitka
 
InHotel
  • Trendovi: Važnost personaliziranog pristupa hotelskom smještaju
  • Širom planeta: Najbolji na Floridi
... 


Nazad
 
 
 
 
back to top