InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |   ||
   

Bitolj: HOUSE OF MANAKI

16.12.2014
Tip objekta: Restoran bar
Adresa: General Vasko Karangelevski, 31, Bitolj
Web: www.facebook.com/HouseofManaki
 

Arhitektura restoran bara House of Manaki prati duh modernog vremena. Na površinu od 700 m2 restoran sabira 330 gosti, a njegova veličina omogučuje organizacije i rasnih vidovi veselja i delovne sobire. 40 zaposlene, relaksirajuća jazz muzika, koncerte u živo tokom vikenda, kao i bogat asortiman jela i pića nudi maksimalno uživanje. Uskoro, na njihov meni, koji i sada uključuje ranovrsna internacionalna jela, ukljućiće i morsku hranu sa ciljen zadovoljivanja svakojakog ukusa. 



Nazad
 

 
 
 
back to top