InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 30.10.2020 || Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |   ||
   

Hrvatska: HGK: Svi koju mogu, moraju raditi

20.04.2020
Na današnjem sastanku u Državnom inspektoratu Hrvatska gospodarska komora zatražila je da se udovolji zahtjevima ugostitelja kojima se moraju dati jasni i nedvosmisleni uvjeti rada. 
 
 

„Naš cilj je da svi ugostitelji koji mogu raditi uz pridržavanje zdravstvenih mjera nastave poslovati i tako očuvaju radna mjesta. Ključno je da im se uvjeti rada jasno i nedvosmisleno komuniciraju od strane institucija, a to je danas i dogovoreno", rekao je potpredsjednik HGK za poljoprivredu i turizam Dragan Kovačević.
 
Glavni državni inspektor Andrija Mikulić je najavio da će od sutra ugostiteljski objekti koji su zatvoreni moći početi s ugostiteljskom djelatnosti u smislu pripreme i dostave hrane uz pridržavanje epidemioloških mjera.
 
Restorani koji su zatvoreni nalogom Državnog inspektorata moći će od utorka nastaviti s radom ako ispune svih 11 mjera koje traži Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) u svojim uputama za ugostiteljske objekte.



Nazad
 
 
 
 
back to top