InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |   ||
   

Srbija: HACCP certifikat za Jagodinsku pivovaru

29.12.2014
Jagodinska pivovara, jedna od najstarijih u Srbiji, dobila je HACCP standard, što je važan preuvjet za izvoz na tržište Europske unije, izjavila je Jelena Vulović – Dojčinović, generalni direktor pivovare. 
 
Međunarodni HACCP standard za proizvodnju sigurne hrane otvara nam vrata za izvoz na tržište EU i očekujemo da će dati rezultate početkom 2015. godine prilikom sklapanja ugovora, rekla je Vulović - Dojčinović, na sastanku Senata privrede Srbije u Jagodini. Prvenstveno mislim na tržište Austrije i Beča gdje živi gotovo 150.000 Srba, ali i na druga tržišta Europe,dodala je. 
 
Jagodinska pivovara proizvodi pivo po staroj češkoj tehnologiji, bez aditiva i konzervansa. Glavni sastojci su hmelj, slad i kukuruz koji daje pjenu, a voda je s dubine 232 metra, izjavio je Zoran Rajić, direktor Pivara prometa, i podsjetio da je donedavno imala i pogon za proizvodnju kvasca. 

Sada godišnje proda 60.000 do 70.000 hektolitara piva i bilježi blagi rast prodaje u odnosu na prošlu godinu, dodao je on.

Nazad
 
 
 
 
back to top