InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 24.09.2020 || Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   ||
   

Srbija: HACCP certifikat za Jagodinsku pivovaru

29.12.2014
Jagodinska pivovara, jedna od najstarijih u Srbiji, dobila je HACCP standard, što je važan preuvjet za izvoz na tržište Europske unije, izjavila je Jelena Vulović – Dojčinović, generalni direktor pivovare. 
 
Međunarodni HACCP standard za proizvodnju sigurne hrane otvara nam vrata za izvoz na tržište EU i očekujemo da će dati rezultate početkom 2015. godine prilikom sklapanja ugovora, rekla je Vulović - Dojčinović, na sastanku Senata privrede Srbije u Jagodini. Prvenstveno mislim na tržište Austrije i Beča gdje živi gotovo 150.000 Srba, ali i na druga tržišta Europe,dodala je. 
 
Jagodinska pivovara proizvodi pivo po staroj češkoj tehnologiji, bez aditiva i konzervansa. Glavni sastojci su hmelj, slad i kukuruz koji daje pjenu, a voda je s dubine 232 metra, izjavio je Zoran Rajić, direktor Pivara prometa, i podsjetio da je donedavno imala i pogon za proizvodnju kvasca. 

Sada godišnje proda 60.000 do 70.000 hektolitara piva i bilježi blagi rast prodaje u odnosu na prošlu godinu, dodao je on.

Nazad
 
 
 
 
back to top