InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 10.12.2018 || Vinarija Tomić ponosni je partner projekta „Sigurnim putem dalje”  |  Advent priprema Dane otvorenih butelja  |   Zavirite u ELFS & bubbles!  |  Predstavljanje vinarije Zorić  |  Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu  |  Dani jadranskih lignji u sjeverozapadnoj Istri  |  Vinske zvijezde 2018  |  Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju   |  G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2018  |  Adria Hotel Forum 2019 održat će se u Beogradu!  |  Mediteranska lakoća postojanja  |  Mirisi, okusi i boje otoka Hvara u Zagrebu  |  Gin Woodland ove godine osvojio čak 11 prestižnih svjetskih nagrada  |   Rabljani nastavljaju nizati vrijedne turističke nagrade  |  Fuliranje, uskoro otvara svoja vrata na Strossmayerovom trgu  |  Vino i čokolada: boje, okusi i misli Mediterana  |  Dodijeljene Vinart nagrade  |  Dvodnevna stručna edukacija pod vodstvom chefa Davida Skoke   |  Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |   ||
   

IWC : Feravinu bronca za ledenu Frankovku 2015. i Graševinu Miraz 2016.

17.05.2018

S jednog od najutjecajnijih vinskih ocjenjivanja u Feričance stigle dvije bronce.
 

Frankovka ledeno vino iz 2015. i Graševina Miraz iz 2016.,  poznate slavonske vinarije Feravino, osvojili su broncu na IWC-u (International Wine Challenge) i to u konkurenciji većoj od tri tisuće proizvođača iz 16 zemalja. Brončana Frankovka prvo je ledeno vino proizvedeno od ove sorte u podrumu u Feričancima koje oduševljava svakog tko ga kuša, a iznimna Graševina Miraz plijeni razvijenom sortnom aromom, izraženim mirisnim komponentama te naglašenom kremoznošću  i voćnošću.

Međunarodna priznanja na IWC-u potvrda su iznimne kvalitete vina s posebnim naglaskom na frankovku, sortu kojoj se u Feravinu poklanja posebna pažnja. 

Naša Frankovka nije samo postala poznata u Hrvatskoj nego i u svijetu, a to potvrđuje i činjenica da se trenutno izvozi u više od 15 zemalja, kaže Luka Vrga, direktor marketinga i prodaje Feravina i najavljuje premijeru Francesce, novog pjenušca od frankovke koji se radi po charmat metodi. 

International Wine Challenge  s tri zasebna kušanja za svako vino uz stručni žiri od najmanje deset sudaca, poznavatelji vinske scene smatraju natjecanjem s najboljim i najdetaljnijim sustavom procjene kvalitete vina. 



Nazad
 
 
 
 
back to top