InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 20.02.2018 || Glazbeno vinska suradnja  |  24,6 milijuna kuna za jačanje konkurentnosti turističkog gospodarstva  |  Jubilarni 10. HOTEL&GASTROTEH  |  U 2018. plaće više za 11,5%   |   Plasirana nova berba vrhunske Graševine   |  Održan 6. Adria Hotel Forum  |  Hilton najvredniji hotelski brend na svijetu  |  Treći Vinart Grand Tasting uskoro u Laubi  |  Za strukovne udruge 1,700 000 kn  |  Sajam craft piva od 17. do 20. veljače u Riminiju  |  Uspješna dokapitalizacija Badela 1862  |  Program najvažnijeg gastronomskog kongresa godine!  |  Više od 8.000 sudionika na najvećem ovogodišnjem poslovnom događanju  |  Veličina boca utjecala na prodaju Carlsberga  |  Na Jadranu manje putovanja stranih cruisera   |  Tuna, Sushi & Wine Festival  |  Potreba za novim radnicima najveća na Jadranu  |  Jack Daniel's proizvodi kavu s whiskyjem   |  PLACE2GO od 16. do 18. ožujka   |  Dani školjaka u sjeverozapadnoj Istri   |   ||
   

Hrvatska: En Primeur 2018, kušanje mladih graševina, pošipa i drugih sorti

19.01.2018


Klimatske prilike u 2017. godini uvjetovale su ranije dozrijevanje grožđa i pomaknule berbu čak do dva tjedna prije uobičajenih termina redovnih berbi.

 
En Primeur je jedinstveni event kušanja mladih vina zadnje berbe i crvenih vina starijih godišta, ali onih koja još nisu ponuđena tržištu. To su prva kušanja vina, organizirana kako bi stručna javnost i svi ljubitelji vina spoznali potencijal vina koja će tek doći u ponudu.

Vinari su s nekim mladim vinima već počeli izlaziti na tržište i pravi je trenutak za predstavljanje javnosti.

 Na En Primeur dobrodošla je stručna javnost, sommelieri, voditelji i vlasnici restorana, wine barova i hotela, ali i svi drugi zaljubljenici u dobra vina. Prisutni vinari predstavit će svoja vina berbe 2017. godine, od koje očekujemo zaista mnogo, prije svega kada govorimo o kvaliteti vina, ističe Vlado Krauthaker, predsjednik udruge Graševina Croatica.
 
Predstavljanje vinara

Na ovogodišnjoj manifestaciji predstavit će se više od 50 vinara iz Slavonije i Podunavlja, Dalmacije te Međimurja. En Primeur u hotelu Westin svoja vrata za stručnu javnost otvara od 13 sati, a svi ostali ljubitelji vina dobrodošli su od 15 sati!

Predstavnici udruga Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae i ove godine pozivaju stručnu javnost i sve zainteresirane da kušaju mlada vina berbe 2017. godine koja će predstaviti!

Nazad
 
 
 
 
back to top