InHoReCa in your country:
|
|
![]() |
HRVATSKA | Ponedjeljak, 18.02.2019 | || | || |
Hrvatska: En Primeur 2018, kušanje mladih graševina, pošipa i drugih sorti19.01.2018
![]() Klimatske prilike u 2017. godini uvjetovale su ranije dozrijevanje grožđa i pomaknule berbu čak do dva tjedna prije uobičajenih termina redovnih berbi.
![]() Vinari su s nekim mladim vinima već počeli izlaziti na tržište i pravi je trenutak za predstavljanje javnosti. Na En Primeur dobrodošla je stručna javnost, sommelieri, voditelji i vlasnici restorana, wine barova i hotela, ali i svi drugi zaljubljenici u dobra vina. Prisutni vinari predstavit će svoja vina berbe 2017. godine, od koje očekujemo zaista mnogo, prije svega kada govorimo o kvaliteti vina, ističe Vlado Krauthaker, predsjednik udruge Graševina Croatica.
Predstavljanje vinara Na ovogodišnjoj manifestaciji predstavit će se više od 50 vinara iz Slavonije i Podunavlja, Dalmacije te Međimurja. En Primeur u hotelu Westin svoja vrata za stručnu javnost otvara od 13 sati, a svi ostali ljubitelji vina dobrodošli su od 15 sati! Predstavnici udruga Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae i ove godine pozivaju stručnu javnost i sve zainteresirane da kušaju mlada vina berbe 2017. godine koja će predstaviti! Nazad
|
|
|