InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 20.11.2018 || Vino i čokolada: boje, okusi i misli Mediterana  |  Dodijeljene Vinart nagrade  |  Dvodnevna stručna edukacija pod vodstvom chefa Davida Skoke   |  Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |  Uspješno predstavljena mlada vina šest međimurskih vinarija  |  Manje od dva tjedna dijele nas od Best Stay-a, jeste li spremni za Dubrovnik?  |  Dani švoja još jednom podsjećaju na vrijednosti ribe list  |  Čak dvije nagrade za Terme Tuhelj na Danima hrvatskog turizma  |  Vina Laguna osvojila dva zlata na prestižnom natjecanju u Italiji  |  Dodijeljene turističke nagrade  |  Hotel Esplanade dobio dvije nagrade  |  #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |   ||
   

Hrvatska: Barcaffé Barist Tour

05.07.2018

Turneja koja slavi savršeni espresso stigla je u Rijeku! Nakon Osijeka i Splita, Caffe bar La Bodega u Rijeci je 29. lipnja, bio treća postaja u sklopu prve službene turneje kave u Hrvatskoj. 

 
 

Zvijezda turneje bio je Barcaffe, jedan od regionalno najznačajnijih brendova u espresso kavi te njegovi baristi - vrhunski stručnjaci koji od pripreme kave čine pravu umjetnost. Uz Barcaffe i bariste, još jedna zvijezda sa riječkom adresom se okušala u pripremanju vrhunskog Espressa: Ivanka Mazurkijević iz Stampeda, koja ne može zamisliti niti jedan svoj dan bez kave! Riječka nogometna legenda Milan Radović također se okušao u pripremi Espressa i te savladao osnove latte arta! 

Ugostitelji i gosti su saznali zanimljivosti o porijeklu kave, o pripremi vrhunskog espressa, okušali su se u latte artu i uživali u pripremi i okusu savršene kave, bilo da je riječ o espressu ili napicima za koje je on osnova, kao što su cappuccino ili macchiato. 

Barcaffe espresso – organizator turneje, nositelj je 6 zlatnih medalja na istaknutom međunarodnom natjecanju (International Coffee Cup Tasting) u Italiji, a posjetiteljima u Campus Cafeu otkrio je tajne famoznih 5M: mješavina, mlin, mašina (ili aparat), ruke (na talijanskom mano) i održavanje (manutenzione).
Turneja se nastavlja u Zagrebu 14. i 28. rujna!  



Nazad
 
 
 
 
back to top