InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 25.03.2019 || Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |  Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Gout de/Good France   |  Središnji stručni skup vinogradara i vinara Hrvatske u četvrtak i petak u Požegi   |   ||
   

Hrvatska: 50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams

13.09.2018

 
Nakon uspješnog POP-UP u Hong Kongu 2016-te godine,legendarni  njujorški PDT( Please don't tell)  odlučio otvoriti bar u sklopu The Landmark Mandarin Oriental. Nezaobilazno ime na ljestvici World’s Best Bars ( najbolji svjetski barovi ), PDT je vrlo voljeno i popularno mjesto izlaska u New Yorku poznat po intimnoj atmosferi, osebujnom interijeru te kreativnim koktelima .
 
 
 
Osnivačima PDT-a Jim Meehan i  Jeff Bell, kasnije se u Hong Kongu pridružuje Chanel Adams , prijašnji manager u Happy Paradise iz Hong Konga.  
Meehan prvi puta je došao u Hong Kong 2009. godine u sklopu Masters of Mixology upoznaje Richarda Ekkebusa, kulinarskog direktora hotela sa dvije Michelin zvijezdice Amber, koji je inicirao POP-UP priču PDT-a u 2016.-toj godini.  

PDT Hong Kong baš kao i njegova inačica iz New Yorka, ima samo 25 sjedećih mjesta, ulazi kroz  sakriven ulaz telefonske govornice te svaki gost da bi mogao ući mora nazvati točan broj za ulaz.  

PDT je također prepoznatljiv po jedinstvenoj ponudi buntovničkih koktela  i  hot dogova.  

Upravo sličan kreativan smjer spojio je PTD Hong Kong i 50 burgers and champagne bara. Gospođi Chanel Adams  biti će ovo prvi posjet Zagrebu gdje će provesti tjedan dana kreirajući novu koktel listu za 50 burgers te napraviti edukaciju u istom baru.  

Gospođa Chanel Adams biti će također gost barmen u Tesla New Generation baru 19.09. te 21.09. u 50 A Burger and Champagne baru sa početkom od 19 sati.  
Koktel listu će sama kreirati te će raditi sa poznatim brendovima Gin Mare, Capucana, tonic 1724 i Cocchi  vermouthima.  
 

Nazad
 
 
 
 
back to top