InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 16.11.2019 || Sudjelujte na 14. VINOcomu  |  Svježe mljevena kava vs. instant  |  10 godina Argeta Exclusive okusa  |  Uz mladu Frankovku i Graševinu obilježeno Martinje s potpisom Feravina  |  Burger King predstavlja Rebel Whopper: 100% Whopper, 0% meso  |  Predstavljanje Agrolaguninih proizvoda na zagrebačkoj špici  |  Dvije hrvatske kuće za odmor najbolje u Europi  |  METRO je ponosni partner prestižnog kulinarskog natjecanja Bocuse d'Or Croatia  |  Posjetite Festival mladog vina “Portugizac Plešivica” i sireva iz Zagrebačke županije  |  Mlado Međimurje po drugi put oduševilo svježinom i pitkošću mladih vina  |   Legendarni Kaltenberg proslavio povratak na hrvatsko tržište  |  Valamar očekuje rast prihoda i operativne dobiti na godišnjoj razini između 8 i 10 posto  |  Vino uz žlicu: Variva s Dolca u Hiltonovu restoranu ReUnion  |  Dražen Boban novi predsjednik Udruženja ugostiteljskih djelatnosti HGK  |  Restoran Terbotz – jedinstvena gastronomija s najljepšim kontinentalnim pogledom u Hrvatskoj  |  Vinski razgovori uz destilate Rossi  |  Novi trendovi u svjetskom kulinarstvu i hotelijerstvu visoke kategorije na petom izdanju Istria Gour  |  Ekskluzivnom večerom u restoranu Oliveto završeno treće izdanje Aminess Wine&Gourmet Nights   |  Vina Laguna osvojila tri zlata na prestižnom natjecanju u Italiji  |  U srcu Münchena ekskluzivna prezentacija hrvatske gastronomije  |   ||
   

Hrvatska: 21-22.09.2019 – održati će se Trieste Coffe Experts

28.06.2019
Za sve djelatnike u talijanskom sektoru kave već je postala tradicija sastati se svake dvije godine u sjedištu Bazzara Espresso kako bi se prisustovalo samitu Trieste Coffe Experts koji organiziraju braća Bazzara, idejni začetnici ovog eventa, vlasnici talijanske tvrtke koja je osim proizvodnje kave visoke kvalitete jedna od vodećih agencija za komunikaciju o kavi u Italiji, te autori poznatih knjiga o kavi i osnivači akademije: Bazzara Akademija (trening centar SCA Premier smješten u Trstu, glavnom gradu espresso kave).


Svako izdanje ima za cilj okupiti protagoniste iz svijeta kave kako bi se omogućilo definiranje i razmjena strategija u kojem svatko na svoj način postaje aktivni protagonist debate, iznoseći ideje i pronalazeći riješenja za suočavanje s tržišnim promjenama, zajedno s onim ljudima koji se u drugim prilikama vide jednostavno kao kolege ili konkurenti . Umrežavanje je zapravo mantra kroz koju se može sažeti bit Trieste Coffe Experts-a.

U ovom četvrtom izadanju osim video intervijua sa stručnjacima realiziranih tijekom samita , koji su se pokazali kao učinkovio sredstvo za širenje kulture kvalitetne kave , ljubitelji kave će moći pratiti cijeli prijenos uživo na web stranici www.bazzara.it kao i na drugim portalima partnera koji podržavaju ovu inicijativu.
Velika novost je kongres koji će se održati slijedeći dan u prekrasnom ambijentu Savoia Excelsior Palace; prestižnoj monumentalnoj građevini s pogledom na Tršćanski zaljev. Treba imati na umu da su oba dana rezervirana samo za one koji su primili službeni poziv za sudjelovanje.

Na kraju predavanja , u prostorijama Akademije Bazzara atmosfera će postati opuštena i neformalna uz domjenak na kojem će , kao i obično, biti dodijeljena nagrada za osobu godine u sektoru kave , uručena onome tko se najviše istaknuo po osobnosti i predanost širenju kulture kvalitetne kave, kroz akcije koje mogu imati pozitivne posljedice na cijeli sektor kave.

U nedjelju, 22. rujna, održat će se konferencija, koju će voditi Franco Bazzara. Kava 4.0 tema je s kojom će se, nakon pozdravne poruke lokalnih i regionalnih vlasti, suočiti predstavnici udruge Caffè Trieste i Gruppo Italiano Torrefattori Caffè; slijede Giuseppe Biffi (Siemens), Roberto Pedini (Ima Petroncini), Mauro Martinengo (Opem), Luigi Morello (Cimbali Group) i važan završni govor Michele Cannone (Lavazza).

Dakle četvrti Trieste Coffe Experts se predstavlja s istaknutim imenima kako bi se potvrdio kao važan korak u tom procesu približavanja tvrtki, potreban da bi se mogli pratiti programi koji su uistinu u stanju zadovoljiti očekivanja sve opreznije i i svjesnije klientele.Umrežavanje je oduvijek bio jedan od primarnih ciljeva braće Bazzara i njihov događaj



Nazad
 
 
 
 
back to top