InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 01.06.2020 || Suradnja HTZ-a i renomiranog australskog portala Chef's Pencil  |  Otvaraju se objekti Jadrana d.d.  |  Okus ljeta u bočici- stigla je Somersby lubenica  |  Istarska priča o uspjehu i vinu  |  Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu - Bolt Food  |  Podrška Valamarovom programu za očuvanje radnih mjesta „Pauza, Restart“  |  Beč stimulira odlazak u restorane  |  Slovenija: Grad Ljubljana ugostiteljima smanjio najam  |  Jeste li već popili kavu u prvom virtualnom kafiću u Hrvatskoj?  |  HZJZ objavio pravila za hotelijere  |  Predlaže se vaučerska shema   |  Otvorena online vinoteka Iločkih podruma   |  Južnokorejski turistički časopis SRT uvrstio Hrvatsku i otok Rab u TOP 8 destinacija svijeta  |  Trend pada turističkih noćenja se nastavlja  |  Nautički turizam traži omogućavanje plovidbe svim plovilima i gostima  |   Zajednica pustolovnog turizma HGK traži pokretanje svih aktivnosti  |  Hotelijeri traže nastavak mjera za očuvanje radnih mjesta   |  Kongresni i poslovni turizam u velikim gubicima  |  Nova akvizicija u Badelu 1862  |  Uspješno održani prvi virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj   |   ||
   

Hrvatska: 21-22.09.2019 – održati će se Trieste Coffe Experts

28.06.2019
Za sve djelatnike u talijanskom sektoru kave već je postala tradicija sastati se svake dvije godine u sjedištu Bazzara Espresso kako bi se prisustovalo samitu Trieste Coffe Experts koji organiziraju braća Bazzara, idejni začetnici ovog eventa, vlasnici talijanske tvrtke koja je osim proizvodnje kave visoke kvalitete jedna od vodećih agencija za komunikaciju o kavi u Italiji, te autori poznatih knjiga o kavi i osnivači akademije: Bazzara Akademija (trening centar SCA Premier smješten u Trstu, glavnom gradu espresso kave).


Svako izdanje ima za cilj okupiti protagoniste iz svijeta kave kako bi se omogućilo definiranje i razmjena strategija u kojem svatko na svoj način postaje aktivni protagonist debate, iznoseći ideje i pronalazeći riješenja za suočavanje s tržišnim promjenama, zajedno s onim ljudima koji se u drugim prilikama vide jednostavno kao kolege ili konkurenti . Umrežavanje je zapravo mantra kroz koju se može sažeti bit Trieste Coffe Experts-a.

U ovom četvrtom izadanju osim video intervijua sa stručnjacima realiziranih tijekom samita , koji su se pokazali kao učinkovio sredstvo za širenje kulture kvalitetne kave , ljubitelji kave će moći pratiti cijeli prijenos uživo na web stranici www.bazzara.it kao i na drugim portalima partnera koji podržavaju ovu inicijativu.
Velika novost je kongres koji će se održati slijedeći dan u prekrasnom ambijentu Savoia Excelsior Palace; prestižnoj monumentalnoj građevini s pogledom na Tršćanski zaljev. Treba imati na umu da su oba dana rezervirana samo za one koji su primili službeni poziv za sudjelovanje.

Na kraju predavanja , u prostorijama Akademije Bazzara atmosfera će postati opuštena i neformalna uz domjenak na kojem će , kao i obično, biti dodijeljena nagrada za osobu godine u sektoru kave , uručena onome tko se najviše istaknuo po osobnosti i predanost širenju kulture kvalitetne kave, kroz akcije koje mogu imati pozitivne posljedice na cijeli sektor kave.

U nedjelju, 22. rujna, održat će se konferencija, koju će voditi Franco Bazzara. Kava 4.0 tema je s kojom će se, nakon pozdravne poruke lokalnih i regionalnih vlasti, suočiti predstavnici udruge Caffè Trieste i Gruppo Italiano Torrefattori Caffè; slijede Giuseppe Biffi (Siemens), Roberto Pedini (Ima Petroncini), Mauro Martinengo (Opem), Luigi Morello (Cimbali Group) i važan završni govor Michele Cannone (Lavazza).

Dakle četvrti Trieste Coffe Experts se predstavlja s istaknutim imenima kako bi se potvrdio kao važan korak u tom procesu približavanja tvrtki, potreban da bi se mogli pratiti programi koji su uistinu u stanju zadovoljiti očekivanja sve opreznije i i svjesnije klientele.Umrežavanje je oduvijek bio jedan od primarnih ciljeva braće Bazzara i njihov događaj



Nazad
 
 
 
 
back to top