InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 26.04.2018 || Prvo tromjesečje ostvarilo najbolje rezultate  |  Novi šef uprave Badela je Darko Knez   |  Zagrebačka pivovara ima dvije nove direktorice  |  Pernod Ricard sa snažnim startom u 2018.  |   Nikšićka pivovara Trebjesa uvećela neto dobit za tri puta  |   Četiri zlatne medalje za Tikveška vina  |  Plešivički Portugisci najbolji na svijetu  |   Promocija poznatih talijanskih pjenušaca Villa Sandi  |  Prijavite se za šesti METRO Potentials Ready2Lead  |  Zanimljiv spoj andaluzijskih maslinovih ulja  |  Srijem i Slavonija osvojili Zagrepčane  |  Šampanjska večer u restoranu Spinnaker  |  Jedna od najvećih osnovica za obračun plaća u turizmu  |  Opuštanje u hotelu  |  Proljetni gastro okusi Dvorca Mihanović  |  Veliki potencijal pršutarske proizvodnje  |  Predstavljen novi jelovnik kultne Pivane  |   HOW Festival održava se ove godine u Poreču  |  Prezentacija Kvarnera u Italiji  |  Najavljeni rekordni Svijet malvazija i nikad veća jubilarna Vinistra  |   ||
   

Danas: 2. HoReCa Meetup

10.04.2018

Predstavljanje digitalnih rješenja i trendova u ugostiteljstvu
 

U utorak, 10. travnja, u HUB385 (Petračićeva ul. 4, Zagreb) s početkom u 9.30 sati održat će se drugi HoReCa MeetUp tvrtke METRO Cash & Carry koji će biti posvećen digitalnim rješenjima i trendovima u ugostiteljstvu.

Na HoReCa MeetUpu METRO će predstaviti digitalne trendove u ugostiteljstvu, kao i rezultate istraživanja o korištenju digitalnih kanala te njihovom utjecaju na poslovanje ugostitelja u Hrvatskoj.

METRO će predstaviti i digitalna rješenja koja će svim zainteresiranim ugostiteljima omogućiti besplatno kreiranje i hosting web stranice te korištenje aplikacije za online rezervacije.

Program događanja:

09:30 – Registracija


10:00 – Početak programa


10:15 – Gost predavač


10:45 – Predstavljanje besplatnih digitalnih rješenja


11:05 – Okrugli stol: Digitalni trendovi u HoReCa industriji


11:50 – Testiranje digitalnih rješenja i neformalno druženje


12:30 -  Kraj programa
 
Kako je bilo prošle godine?



Nazad
 
 
 
 
back to top