InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || U Saboru izglasani voucheri za putovanja - spas za likvidnost turističkih agencija  |  Bez turizma tekući račun platne bilance ide u minus  |  Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |   ||
   

Hrvatska: Remaris postao novi distribucijski i tehnološki partner Settlea

21.01.2020
Remaris nudi vodeće rješenje za blagajne u ugostiteljskim objektima a realizirana integracija sa Settleom potencijalno omogućava vlasnicima preko 2700 restorana i kafića da brzo i jednostavno implementiraju mobilno plaćanje u svojem poslovanju.
 
 
 
Gastronomadi pritom imaju konzultantsku ulogu i tvrtkama iz ugostiteljstva pomažu da što brže prigrle i implementiraju ovaj suvremeni način plaćanja. 
Od danas se Settleom može platiti u Brokenships Cafeu i Brokenships Bistrou (kao i samom Muzeju prekinutih veza), Cheese Baru, Pomeriu i Mojo Baru u Zagrebu, a lista ostalih trgovina i uslužnih djelatnosti koje prihvaćaju Settle proteklih je tjedana i dodatno narasla.
 
Norveška tvrtka Auka, autori aplikacije za mobilno plaćanje Settle, i vodeći ponuđač rješenja za plaćanje u ugostiteljstvu u Hrvatskoj, tvrtka Remaris, potpisali su sporazum o distribucijskom i tehnološkom partnerstvu kojim je svim korisnicima Remarisova sustava omogućeno da potencijalno i u svojem ugostiteljskom objektu – kafiću, restoranu, bistrou – počnu prihvaćati Settle kao način plaćanja. Pritom se mogu osloniti na Settle partnera za ugostiteljski sektor, Gastronomade, koji pružaju konzultantsku podršku kafićima i restoranima koji žele uvesti Settle i koji su ovu ulogu imali i kod ugostitelja koji od danas prihvaćaju mobilno plaćanje kroz Settle.
 
Remaris nudi vodeće rješenje za plaćanje u kafićima i restoranima u Hrvatskoj te ga trenutačno koristi više od 2700 kafića i restorana širom zemlje. Više od 17 tisuća konobara i drugog uslužnog osoblja svakodnevno koristi jednu od više od 3400 blagajni koje pokreće Remarisovo rješenje. Tijekom ljeta, ove su brojke još i veće, te Remarisovu platformu koristi više od 3200 ugostiteljskih objekata, što čini čak 25 posto hrvatskog tržišta.
 
Od danas se Settle kao način plaćanja može koristiti u Brokenships Cafeu i Brokenships Bistrou (Katarinin trg 3), kao i samom Muzeju prekinutih veza, Cheese Baru (Augusta Cesarca 2), Pomeriju (Varšavska 8) i Mojo Baru (Martićeva 5) u Zagrebu.
 
„Naše rješenje jedino je software-as-a-service (SaaS) rješenje za blagajne ugostiteljskih objekata koje se izvršava u oblaku, a možemo se pohvaliti i da smo 2013., kada smo predstavili naš sustav, bili prvi poslovni sustav u oblaku koji je krenuo u masovnu primjenu. Naš fokus na digitalnim rješenjima koja koriste vrhunske tehnologije, u što se uklapa i upravo potpisano distribucijsko i tehnološko partnerstvo s Aukom i Settleom. Našim korisnicima – restoranima i kafićima – na ovaj način pružamo najbolja rješenja za plaćanje koja će biti praktična njihovim gostima", naglasio je Hrvoje Habjanec, direktor Remarisa.
 
"Gastronomadi djeluju desetak godina u sektoru gastronomije s ciljem podizanja razine usluga u HoReCa sektoru, što se odnosi i na primjenu novih tehnologija koje smanjuje troškove i pojednostavljuju poslovanje. Suradnja sa Settleom na Crossover festivalu bila je naš prvi korak na implementaciji Settle mobilne aplikacije u ugostiteljskim objektima. Intenzivno radimo na širenju prodajne mreže a ugovor s Remarisom će nam isto uvelike olakšati”, izjavila je Fani Prodan, direktorica marketinga Gastronomada.
"Muzej prekinutih veza u svojoj osnovnoj, kao i u pratećim ugostiteljskim djelatnostima, s veseljem i bez zadrške primjenjuje sve nove tehnologije koje poslovanje čine lakšim, sigurnijim i ugodnijim”, izjavila je povodom početka primanja Settle mobilnog plaćanja Marija Curić, direktorica Muzeja prekinutih veza.
 
„Partnerstvo s Remarisom smatramo važnim jer omogućava potencijalnim korisnicima – vlasnicima ugostiteljskih objekata – da brzo i lako implementiraju Settle u svoje poslovanje. Na ovoj novoj integraciji, sa svim specifičnostima za ugostiteljski sektor, nastavljamo raditi s Gastronomadima koj se najbolje snalaze u ovom konkretnom okruženju te mogu pomoći kafićima i restoranima da se što brže uključe na ovu platformu. Sve su lokacije, nakon ove integracije, brzo spremne za prihvaćanje mobilnog plaćanja, naravno, ukoliko to njihovi vlasnici žele. Korisnici Settlea sada imaju priliku na više mjesta doživjeti brzinu i jednostavnost mobilnog plaćanja, a vjerujemo da ćemo brojne nove korisnike dobiti i na licu mjesta, kada u ovim restoranima i kafićima vide koliko je praktičnije platiti mobilnim telefonom umjesto gotovinom", naglasila je Sara Rasmussen, voditeljica poslovanja Settlea u Hrvatskoj.
 
Osim spomenutih lokacija koje od danas prihvaćaju mobilno plaćanje kroz Settle, aplikacija Settle može se koristiti za plaćanje i u nizu drugih trgovina i uslužnih djelatnosti. Na današnji dan Settle prihvaćaju Mala kavana, Eduinus, Body Mechanics, Gheeklife, Here be dragons, Metta obrt, Tim Luš, Trapezius, Očna optika i optometrija VOX, Body building i fitness učilište prof. Siser, La Creme wellness & beauty spa center, Aquarius Music Shop, Oko stola, Rockmark, Poliklinika Superiora, Gastronomadi i Vinoteka Vintesa.


Nazad
 
 
 
 
back to top