InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 21.05.2018 || Britanci umjesto cappuccina piju 'Megharyycino' za 38 kn   |  Vinarije Štampar, Cmrečnjak i Novak predstavile odabrane etikete vina  |  Momax stiže na hrvatsko tržište  |  NME ponovno uvrstio INmusic među najpopularnije festivale na svijetu  |  Hrvatska turistička ponuda predstavljena na sajmu ITB China u Šangaju  |  Feravinu bronca za ledenu Frankovku 2015. i Graševinu Miraz 2016.  |  Evo zašto Oxford Circus Tube stanica miriši na jagode  |  BAT zapošljava 100 stručnjaka na uvođenju proizvoda nove generacije   |   Oporavak tržišta piva u Srbiji za 5,2%  |  Carine grade hotel u Kumboru  |  Stabilan razvoj METRO AG-a  |  Ante Ančić postao direktorom sportskog razvoja agencije  |  Chefovi s Michelinovom zvjezdicom prvi put u Vukovaru  |  Nestle globalna inicijativa pomaže djeci da žive zdravije  |  Dani hrvatskog turizma ove godine održat će se u Hvaru  |  Venecija želi zabraniti prodaju hrane za ponijeti  |  Dva nova okusa - Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual  |  Grupacija Kofola povećala je prihode u prvom tromjesečju  |  Predstavljen projekt Ukusna dijetetika  |  Heineken stekao manjinski udio u BBC-u  |   ||
   

Hrvatska: HOW Festival održava se ove godine u Poreču

24.04.2018
Vodeće mjesto okupljanja srednjeg menadžmenta hotelijerstva.
 

3. – 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču održava se drugi HOW Festival. Prvi, koji se održao u Falkensteineru kod Zadra, premašio je sva očekivanja organizatora te je okupio preko 500 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i voditelje hotelskih odjela.
 
Cilj Festivala je predstaviti svjetske trendove u hotelskim operacijama, potaknuti sudionike na njihovu implementaciju, ali i prisutnima osigurati umrežavanje i zabavu. Ove godine radionice su segmentirane prema hotelskim odjelima hrane i pića, prodaje i marketinga, tehnologije, wellnessa, domaćinstva, nabave te ljudskih resursa. Samo neke od ovogodišnjih tema predavanja, panel diskusija i radionica su: 
  •  Data – kako upoznati svoje goste
  •  Tehnologija za komunikaciju unutar hotela
  •  Što gosti 21.stoljeća traže za doručak?
  •  Ušteda energije
  •  Kako povećati prihode nakon rezervacije i na licu mjesta?
  •  Angažman i zadržavanje zaposlenika
  •  Moderna nabava u hotelijerstvu
Sudionici panela i radionica su regionalni i međunarodni stručnjaci, s fokusom isključivo na globalne trendove koji za svrhu imaju podizanje kvalitete hotelskih operacija. Prve early early bird kotizacije raspoložive su do 15. svibnja, a njihov broj ograničen je na 70. 
 

Prošle godine tražilo se mjesto više stoga rezervirajte svoje na vrijeme! Prijaviti se možete ovdje, a više informacija dostupno je na službenim stranicama Festivala



Nazad
 
 
 
 
back to top