InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 10.12.2018 || Vinarija Tomić ponosni je partner projekta „Sigurnim putem dalje”  |  Advent priprema Dane otvorenih butelja  |   Zavirite u ELFS & bubbles!  |  Predstavljanje vinarije Zorić  |  Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu  |  Dani jadranskih lignji u sjeverozapadnoj Istri  |  Vinske zvijezde 2018  |  Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju   |  G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2018  |  Adria Hotel Forum 2019 održat će se u Beogradu!  |  Mediteranska lakoća postojanja  |  Mirisi, okusi i boje otoka Hvara u Zagrebu  |  Gin Woodland ove godine osvojio čak 11 prestižnih svjetskih nagrada  |   Rabljani nastavljaju nizati vrijedne turističke nagrade  |  Fuliranje, uskoro otvara svoja vrata na Strossmayerovom trgu  |  Vino i čokolada: boje, okusi i misli Mediterana  |  Dodijeljene Vinart nagrade  |  Dvodnevna stručna edukacija pod vodstvom chefa Davida Skoke   |  Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |   ||
   

Hrvatska: HOW Festival održava se ove godine u Poreču

24.04.2018
Vodeće mjesto okupljanja srednjeg menadžmenta hotelijerstva.
 

3. – 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču održava se drugi HOW Festival. Prvi, koji se održao u Falkensteineru kod Zadra, premašio je sva očekivanja organizatora te je okupio preko 500 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i voditelje hotelskih odjela.
 
Cilj Festivala je predstaviti svjetske trendove u hotelskim operacijama, potaknuti sudionike na njihovu implementaciju, ali i prisutnima osigurati umrežavanje i zabavu. Ove godine radionice su segmentirane prema hotelskim odjelima hrane i pića, prodaje i marketinga, tehnologije, wellnessa, domaćinstva, nabave te ljudskih resursa. Samo neke od ovogodišnjih tema predavanja, panel diskusija i radionica su: 
  •  Data – kako upoznati svoje goste
  •  Tehnologija za komunikaciju unutar hotela
  •  Što gosti 21.stoljeća traže za doručak?
  •  Ušteda energije
  •  Kako povećati prihode nakon rezervacije i na licu mjesta?
  •  Angažman i zadržavanje zaposlenika
  •  Moderna nabava u hotelijerstvu
Sudionici panela i radionica su regionalni i međunarodni stručnjaci, s fokusom isključivo na globalne trendove koji za svrhu imaju podizanje kvalitete hotelskih operacija. Prve early early bird kotizacije raspoložive su do 15. svibnja, a njihov broj ograničen je na 70. 
 

Prošle godine tražilo se mjesto više stoga rezervirajte svoje na vrijeme! Prijaviti se možete ovdje, a više informacija dostupno je na službenim stranicama Festivala



Nazad
 
 
 
 
back to top