InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 25.03.2019 || Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |  Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Gout de/Good France   |  Središnji stručni skup vinogradara i vinara Hrvatske u četvrtak i petak u Požegi   |   ||
   

Hrvatska: HOW Festival održava se ove godine u Poreču

24.04.2018
Vodeće mjesto okupljanja srednjeg menadžmenta hotelijerstva.
 

3. – 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču održava se drugi HOW Festival. Prvi, koji se održao u Falkensteineru kod Zadra, premašio je sva očekivanja organizatora te je okupio preko 500 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i voditelje hotelskih odjela.
 
Cilj Festivala je predstaviti svjetske trendove u hotelskim operacijama, potaknuti sudionike na njihovu implementaciju, ali i prisutnima osigurati umrežavanje i zabavu. Ove godine radionice su segmentirane prema hotelskim odjelima hrane i pića, prodaje i marketinga, tehnologije, wellnessa, domaćinstva, nabave te ljudskih resursa. Samo neke od ovogodišnjih tema predavanja, panel diskusija i radionica su: 
  •  Data – kako upoznati svoje goste
  •  Tehnologija za komunikaciju unutar hotela
  •  Što gosti 21.stoljeća traže za doručak?
  •  Ušteda energije
  •  Kako povećati prihode nakon rezervacije i na licu mjesta?
  •  Angažman i zadržavanje zaposlenika
  •  Moderna nabava u hotelijerstvu
Sudionici panela i radionica su regionalni i međunarodni stručnjaci, s fokusom isključivo na globalne trendove koji za svrhu imaju podizanje kvalitete hotelskih operacija. Prve early early bird kotizacije raspoložive su do 15. svibnja, a njihov broj ograničen je na 70. 
 

Prošle godine tražilo se mjesto više stoga rezervirajte svoje na vrijeme! Prijaviti se možete ovdje, a više informacija dostupno je na službenim stranicama Festivala



Nazad
 
 
 
 
back to top