InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 17.07.2018 || Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |  Barcaffé Barist Tour  |  Pivo nas čini pametnijima i kreativnijima  |  Stigla prestižna priznanja World Travel Awards  |  Rekordna godina za proizvodnju i izvoz piva  |  Talijanska Lavazza kupuje australski Blue Pod Coffee  |  Inovacije u duhanskoj industriji za manji rizik od štetnosti duhana  |  U zagrljaju Moslavačkog gorja, Lonjskog polja i Škrleta!  |  Kampiranje u Slavoniji sve popularnije  |  Gastro doživljaj u Marini Hramini  |   ||
   

Hrvatska: HOW Festival održava se ove godine u Poreču

24.04.2018
Vodeće mjesto okupljanja srednjeg menadžmenta hotelijerstva.
 

3. – 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču održava se drugi HOW Festival. Prvi, koji se održao u Falkensteineru kod Zadra, premašio je sva očekivanja organizatora te je okupio preko 500 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i voditelje hotelskih odjela.
 
Cilj Festivala je predstaviti svjetske trendove u hotelskim operacijama, potaknuti sudionike na njihovu implementaciju, ali i prisutnima osigurati umrežavanje i zabavu. Ove godine radionice su segmentirane prema hotelskim odjelima hrane i pića, prodaje i marketinga, tehnologije, wellnessa, domaćinstva, nabave te ljudskih resursa. Samo neke od ovogodišnjih tema predavanja, panel diskusija i radionica su: 
  •  Data – kako upoznati svoje goste
  •  Tehnologija za komunikaciju unutar hotela
  •  Što gosti 21.stoljeća traže za doručak?
  •  Ušteda energije
  •  Kako povećati prihode nakon rezervacije i na licu mjesta?
  •  Angažman i zadržavanje zaposlenika
  •  Moderna nabava u hotelijerstvu
Sudionici panela i radionica su regionalni i međunarodni stručnjaci, s fokusom isključivo na globalne trendove koji za svrhu imaju podizanje kvalitete hotelskih operacija. Prve early early bird kotizacije raspoložive su do 15. svibnja, a njihov broj ograničen je na 70. 
 

Prošle godine tražilo se mjesto više stoga rezervirajte svoje na vrijeme! Prijaviti se možete ovdje, a više informacija dostupno je na službenim stranicama Festivala



Nazad
 
 
 
 
back to top