InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 22.09.2019 || Imperial Riviera zajedno s AZ mirovinskim fondovima i Valamarom kreće u novi ciklus razvoja i inve  |  Najava: MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |  Trieste Coffee Experts 2019 - Streaming veza  |  Jägermeister najnovijom ekstenzijom pokazao svoj Scharf karakter  |  Grif Session IPA novo osvježenje iz Grif mikropivovare  |  Vinski razgovori uz vina Fuhtar   |  Najbolje od Srijema i Slavonije za sudionike Dana hrvatskog turizma  |  U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |  MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |   ||
   

Hrvatska: Syrah Miraz Feravina ponovo šampion Bonavite

26.06.2019
Syrah Miraz Feravina iz 2017. najbolje je crno vino Slavonije. Tako je odlučio ocjenjivački sud Bonavite, gospodarsko-kulturne manifestacije vinara i vinogradara koja se već 32 godine održava u vinorodnoj Trnavi u blizini Đakova. Time je ova slavonska vinarija potvrdila primat kada su u pitanju crna vina Slavonije. 
 
 

Šampionski Syrah nudi mirise bobičastog voća, a znalci će u njemu osjetiti i miris svježe mljevenog papra uz sasvim nježnu notu dima. Gust je i topao, izražene rubinsko crvene boje, idealan za serviranje uz jela s roštilja, bifteke, specijalitete od divljači, ali i fine sireve i pikantne suhomesnate proizvode poput kulena, no nećete pogriješiti ponudite li ga uz ribu, osobito plavu i plodove mora.  
 
Samo najbolji grozdovi i to ručno brani, sjajan tim mladih enologa uz pomoć vrhunske tehnologije, dobra vegetativna godina i rezultat ne može izostati. Potvrđuje to i Luka Vrga, član uprave Osilovca, tvrtke u čijem je sastavu vinarija Feravino. 
 
„Ova nagrada posebno nam je draga, tim više što smo na ovom natjecanju i lani osvojili šampionsku titulu za isto vino iz 2015. Time smo potvrdili vrhunsku kvalitetu našeg modrenog Syraha i to na domaćem terenu, u srcu Slavonije, u snažnoj konkurenciji poznatih vinarija", zaključuje Vrga. 



Nazad
 
 
 
 
back to top