InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 16.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 9/15    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

17.06.2016
Američko-kanadska kompanija Molson Coors koja je vlasnik i proizvođač piva Cobra stvorila je čašu za koju tvrdi da predstavlja "najbolju pivsku čašu na svijetu".

14.06.2016
Kompanija Heineken i management Formule 1 postigli su sporazum kojim je Heineken brand postao globalni partner Formule 1. Višegodišnje partnerstvo bit će službeno predstavljeno na Heinekenovoj Velikoj nagradi Italije, u Monci, u rujnu ove godine.

14.06.2016
Nakon što su se na vrhu dugo godina izmjenjivali Španjolci, konkretnije Katalonci, i Danci, ove godine na vrhu najboljih zasjeo je talijanski restoran. To je Osteria Francescana u Modeni, u kojoj stvara kuhar Massimo Bottura.

10.06.2016
Tvrtka je putem Tweetera obavijestila potrošače da je povučena ponuda, prema njihovim riječima, jeftinije alternative šampanjca, koji se moglo naručiti online.

10.06.2016
Znanstvenici sa Sveučilišta u Cambridgeu eksperimentalno su dokazali da bi vlasnici kafića, ukoliko žele da im gosti više piju i troše, trebali posluživati pića u većim čašama. Mjesto eksperimentiranja bio je izvjesni britanski restoran s posebnom prostorijom u kojoj se nalazio bar.

09.06.2016
Kao rezultat 40%-tnog povećanja prodaje njihovih rosé vina u 2015., britanski maloprodajni lanac Waitrose uvodi svoj prvi rosé magnum – Barton and Guestier Passeport 2015 Côte de Provence Rosé iz Francuske.

09.06.2016
Kompanija Starbucks, u čijem okrilju posluje poznati globalni lanac kafeterija udružuje se s pivskim gigantom Anheuser-Busch InBev NV, koji će joj omogućiti proizvodnju, punjenje i distribuciju gotovih (ready-to-drink) čajeva.

08.06.2016
Novo Mintelovo istraživanje otkriva da do ovog trenutka u 2016. jaka alkoholna pića označena kao craft (oznaka za proizvode manjih destilerija, op.p.) čine 15% – ili 1 od 7 – svih noviteta na tržištu jakih alkoholnih pića u svijetu, naspram samo 5% – ili 1 od 20 – u 2011. godini.

07.06.2016
Ukupna prodaja voćnih sokova i nektara u Španjolskoj dosegnula je 941 milijun eura u 2015., što je 2,7% manje nego godinu prije. To su podaci Asozumosa, tijela koje predstavlja proizvođače voćnih sokova u Španjolskoj.

03.06.2016
Slovački i hrvatski pivari se dobro poznaju i razumiju. Slovački homebreweri poharali su (i) lanjsko Hrvatsko homebrew prvenstvo, a Hrvati im nisu ostali dužni na Pivobrani u Bratislavi. Zato nas slovačko pivo sve više zanima, a evo kakva je situacija u mainstreamu.


Stranica 9/15    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top