InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 25.04.2019 || Proglašenje šampiona 2. revije vina hrvatskih autohtonih sorata   |  Vinski razgovori uz vinariju Hilić   |  Nova destinacija za snimanje pojedinih scena filmskog hita “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”  |  Jagermeister predstavio Taste Remastered  |  Drugi Sweet Wine&Walk oduševio šetače  |  Grif Rauchbier novo osvježenje iz Grif mikropivovare  |  Okusite život na francuski način uz 1664 Blanc  |  Tomić Opolo Nobile 2018. kao najava proljetne sezone  |  Konferencija o golf turizmu pod nazivom „Aktualnosti u razvoju golf ponude u Hrvatskoj” održat će se  |  Slovenci s 5 zvjezdica "napali" Zagreb  |  Vinski razgovori uz vinariju Krolo   |  Homebrewing druženje u Pivani  |  U Rovinju počinje gourmet event posvećen autohtonim istarskim delicijama  |  Ususret dvadesetoj manifestaciji Urbanovo   |  Korta Katarina predstavila svoja nova vrhunska vina   |  Sedmi Weekend Bike & Gourmet Tour jedinstven je spoj biciklizma i dobre hrane  |   Sultan drinks uskoro na Oriental PARTYju by Beleza  |  Spreman je drugi Sweet Wine & Walk   |  Ledo Kuhaona u City Centru One East   |  David Skoko u društvu poznatih chefova i ove godine kuha za posjetitelje Oliveto i Half 8 restorana  |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 8/57    | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

12.03.2018
U Budimpešti je otvoren prvi hotel KVi s 40 soba i 4 zvjezdice koji u potpunosti djeluje preko web aplikacije TMRW Hotels.

12.03.2018
Godinu dana nakon objavljivanja partnerstva s Caliburgerom, kuharski projekt Miso Robotics konačno je počeo raditi. Višenamjenski Linijski robot kuhar, Flippy započinje s radom, pridružujući se ljudskoj posadi u brzom casual restoranu Pasadena.

12.03.2018
Ostaci hrane koje drugi kuhari bacaju, kao što su kore od krumpira, stabljike brokule i peteljke paradajza, posebni su sastojci za njemačkog kuhara Dominka Fletnera. Ovaj glavni kuhar hotela Sail City u Bremerhavenu već duže od četiri godine pokušava iskoristiti svaki dio voća i povrća, i time maksimalno smanjiti bacanje hrane.

12.03.2018
Puno mladih Talijana pije previše kofeina, pokazalo je istraživanje tisuću ljudi u južnom gradu Foggi. Tri četvrtine anketiranih adolescenata, između 12. i 19. godine, svakodnevno piju napitke koji sadrže kofein, stoji u studiji objavljenoj u znanstvenom časopisu Acta Pediatrica.

09.03.2018
Philip Morris International Inc. (PMI) i Scuderia Ferrari produžili su svoje partnerstvo do 2021. godine.
Kako je priopćeno iz PMI-a, njihova uspješna suradnja traje više od 40 godina.

09.03.2018
Pretjerana i često pogrešna upotreba riječi "doslovno" živcira mnoge u Sjedinjenim Američkim Državama, ali još nitko nije otišao tako daleko kao newyorški bar koji je korištenje te riječi doslovno i zabranio.

08.03.2018
Britanska destilerija udružila se sa sveučilištem Oxford kako bi lansirala Physic Gin - piće proizvedeno od biljaka iz sveučilišnog botaničkog vrta koje mu navodno daju ljekovita svojstva.

07.03.2018
Europski turistički uredi predviđaju izvrstan bum turističke industrije u 2018. godine. Velika Britanija, Grčka i Hrvatska već razbijaju svoje rekorde. Turizam u Europi ima pozitivna predviđanja za novu godinu.

07.03.2018
Jedan od najpoznatijih njujorških barova, Employees Only, i službeno će otvoriti vrata u zapadnom Hollywood-u, u prostoru nekadašnjeg Baby Blues BBQ restorana na Santa Monica bulevaru. Službeno je potvrđeno da će u kalifornijskom lokalu Dušanu Zariću partneri biti Steven B. Weisburd i Tom Sopit.

07.03.2018
Kumiko i Tomojuki Hojo su bračni par koji drži bar u Jokohami u Japanu. To ne bi bilo neobično da se njihov objekt ne zove Nemanja i da se u njemu ne služi srpska hrana.
Na ideju su došli 2013. godine, inspirirani srpskim violinistom Nemanjom Radulovićem, kojeg su upoznali pet godina ranije.


Stranica 8/57    | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top