InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 22.10.2018 || #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 7/57    | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

19.03.2018
U poljskom Wroclawu otvoren je prvi kafić za spavanje, Vinci Power Nap Sleep Cafe, u kojem gosti mogu kratko odspavati i napuniti baterije za ostatak dana.

19.03.2018
Njujorška tvrtka Mercer's Dairy u ponudi ima čak 10 vrsta sladoleda od vina među kojima su crna i bijela vina, roséi te pjenušci.

16.03.2018
S ciljem jačanja luksuznog portfelja, InterContinental Hotels Group (IHG) za 39 milijuna dolara kupuje 51 posto udjela u Regentu, luksuznom hotelskom brendu, uz pravo kupnje ostatka udjela u fazama počevši od 2026. godine.

16.03.2018
Međunarodno poznat francuski kuhar Laurent Tourondel, čiji portfolio restorana seže od New Yorka do Kazahstana i Hong Konga, otvorit će novi restoran unutar 153 godine starog hotela Café Royal, u blizini Regent Street-a u centralnom dijelu Londona. Restoran, koji još uvijek nema ime, ujedno će biti prvi Tourondelov u Europi.

16.03.2018
Radisson Hotel grupacija objavila je lansiranje luksuznog lanca hotela Radisson Collection. Zamisao je da dizajn hotela oslikava grad u kome se nalazi, odnosno da bude prilagođen lokaciji.

15.03.2018
Portugalski izvoz vina u prošloj je godini iznosio 777,9 milijuna eura, što je porast od 7,5% u količini i vrijednosti, te je postavljen novi rekord nakon pada od 1,6% zabilježene 2016. godine, piše Instituto da Vinha e do Vinho.

13.03.2018
Škotski proizvođač craft piva BrewDog, planira otvaranje prvog pivskog hotela na svijetu u prvoj polovici 2019. godine. Hotel The DogHouse bit će kapaciteta 26 soba, a gostima će na raspolaganju biti i pivovara u okviru hotela, tako da će imati priliku vidjeti kako teče proizvodnja samog craft piva.

12.03.2018
U Budimpešti je otvoren prvi hotel KVi s 40 soba i 4 zvjezdice koji u potpunosti djeluje preko web aplikacije TMRW Hotels.

12.03.2018
Godinu dana nakon objavljivanja partnerstva s Caliburgerom, kuharski projekt Miso Robotics konačno je počeo raditi. Višenamjenski Linijski robot kuhar, Flippy započinje s radom, pridružujući se ljudskoj posadi u brzom casual restoranu Pasadena.

12.03.2018
Ostaci hrane koje drugi kuhari bacaju, kao što su kore od krumpira, stabljike brokule i peteljke paradajza, posebni su sastojci za njemačkog kuhara Dominka Fletnera. Ovaj glavni kuhar hotela Sail City u Bremerhavenu već duže od četiri godine pokušava iskoristiti svaki dio voća i povrća, i time maksimalno smanjiti bacanje hrane.


Stranica 7/57    | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top