InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 25.08.2019 || MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |  Sve je lako uz Barcaffè Lattiato  |  U METRO-u potražite nove vinske etikete renomirane vinarije Zlatan otok  |  U Termama Tuhelj svečano otvoren luksuzni kamp Vita  |   U Putnikovićima otvoren spomenik težaku i vinogradu  |  Ultimativni Gin & Tonic doživljaj  |  Kava koja osvaja svijet-Cold Brew  |  Booking.com kreirao Avo-Condo  |  HUT pozdravlja Vladinu odluku o smanjenju PDV-a u turizmu  |  Sa 7.000 zaposlenika Valamar rekorder u zapošljavanju u turizmu   |  Prva berba malina u voćnjaku Borinci tvtke Vinka Plus d.o.o.  |  Nova era svježe mljevene kave  |  Najpoželjniji poslodavac u turizmu lansirao novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com   |  Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu  |  Ljeto za vinoljupce – besplatne vinske radionice  |  Vinarija Štampar autohtonom sortom Pušipel promiče terroir Međimurja i sjeverne Hrvatske  |  Istria Gourmet Festival u slavljeničkom ruhu  |  Dašak Hvara uz Tomić Opolo Nobile 2018 i melodije klapske pjesme   |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 6/57    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

03.04.2018
Bacardi uvodi dva nova premium ruma i ponovo oživljava postojeći brand kako bi usmjerio tu kategoriju u profinjeniji smjer. Nova premium rumovi su Anejo Cuatro, star najmanje četiri godine i Gran Reserva Diez, koji je odležao najmanje deset godina. Bacardi će također ponuditi svoju izmjenjenu liniju Reserva Ocho.

29.03.2018
Prodaja pržene kave u talijanskom maloprodajnom sektoru u protekloj je godini iznosila 1,19 milijardi dolara, što je pad za 0,6% u pogledu vrijednosti i 4,3% u pogledu količine u usporedbi s prethodnom godinom, prema podacima koje je objavila agencija IRI. Rast segmenta kapsula postepeno je promijenio kategoriju pržene kave, i pokrenuo većinu igrača da redefiniraju i prilagode svoju ponudu novim trendovima na tržištu.

29.03.2018
Starbucks je pokrenuo fond u vrijednosti od 10 milijuna dolara za dizajniranje čaša koje se mogu reciklirati.

28.03.2018
Koliko ćete čekati u restoranu? Google će vam sada i to otkriti Google u svoje aplikacije ovih dana uvodi niz noviteta, pa će korisnici uz vrijeme čekanja u restoranima, kroz Googleovog Asistenta prijateljima puno lakše moći poslati novac

28.03.2018
Beer Ripples je specijalni pisač, koji omogućava ispisivanje poruka ili slika na pivskoj pjeni. Potrebno je samo postaviti punu čašu ili kriglu na štampač, a on će uz pomoć specijalnog mastila, koje se može konzumirati, na pivskoj pjeni nacrtati ili napisati što god želite.

28.03.2018
Šest osjetila Zighy Bay u Musandamu, Omanu, pionir u uzgoju vlastitih ekoloških proizvoda kako bi podržao svoju holističku filozofiju farmi na stolu, vidio je prvorazredno ono što nagrađuje hotel može žeti od vrtova na licu mjesta.

27.03.2018
Johnnie Walker planira ojačati prvo mjesto branda na tržištu škotskog viskija pomoću najveće marketinške kampanje u desetljeću. Diageo Australia ima u vidu investirati čak 15 milijuna dolara u novi marketinški plan pod sloganom The Next Step. Temeljit će se na sada već ikonskoj kampanji Keep walking te će se provoditi na nacionalnoj razini 18 mjeseci.

26.03.2018
Prihodi Kofole prošle su godine stagnirali. Dobit prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) iznosila je 36 milijuna eura i smanjila se za 10,7 %. Tvrtka je ostvarila dobre rezultate u Češkoj i Slovačkoj, a veliki rast u jadranskoj regiji. Usprkos najavljenom padu u Poljskoj, tvrtka je uspjela izgraditi nove temelje poslovanja. Grupacija Kofola ponovno je utvrdila zacrtani smjer prema zdravoj prirodnoj hrani s udjelom u ostvarenoj prodaji koji je naglo narastao.

23.03.2018
6. Free From/Functional Food Expo ove godine dolazi u Švedsku, te se odvija od 16. do 17. svibnja 2018. u izložbenom centru Kistamassan u Stockholmu. Folat, alge, grah i drevna zrnca ključni su sastojci koje proizvođači koriste za povećanje proteina i sadržaja joda za hranu bez glutena.

20.03.2018
Broj malih, lokalnih pivovara u Češkoj posljednjih godina raste, nakon što su za vrijeme komunizma desetljećima zatvarane. Oronule pivovare u toj centralnoeuropskoj zemlji, ponovo se otvaraju i oživljavaju lokalnu tradiciju spravljanja piva koja datira iz 10. stoljeća.


Stranica 6/57    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top