InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 16.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 3/15    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

10.11.2016
Kompanija PepsiCo, Inc. najavila je ambicioznu globalnu agendu održivosti kreiranu da potakne trajni poslovni rast na način koji uzima u obzir potrebe potrošača i društva.

09.11.2016
Ostvareni rezultat EBITDA u iznosu od 31,5 milijuna eura u globalu zadovoljava naša očekivanja, istaknuo je Daniel Buryš, financijski direktor Kofola Grupe.

07.11.2016
Bugarska pivarska industrija je, prema istraživanju međunarodnog Reputation Institutea, zauzela drugo mjesto u Europi.

07.11.2016
U Amsterdamu je otvoren prvi "bar za mamurluk", radi od petka do nedjelje, a kako biste mogli ući u njega potrebno je "proći" na alkotestu.

07.11.2016
Što je birtija bliže, to češće u nju idemo, pokazalo je istraživanje, koje je provela češka pivovara Budvar. Prosječni Čeh ide u pivnicu jednom tjedno i zadrži se u njoj dva do tri sata. Ne mari puno za juke box, konobarice „gore bez" i živu glazbu, ide tamo prvenstveno zbog dobrog piva i društva. A kad kaže da ide „na jedno", to obično znači pet.

14.10.2016
Austrijski proizvođač energetskih pića Red Bull okušat će se i u proizvodnji piva, priopćio je šef te kompanije Dietrich Mateschitz.

13.10.2016
Predstavljen je Lavazza kalendar za 2017. godinu pod nazivom "Mi smo ono što živimo". Kreiran u suradnji s globalnom organizacijom Slow Food, kalendar slavi azijske Branitelje Zemlje i njihov simbiotski odnos s okolinom. Svako lice smješteno je uz krajolik, tako da su motivi koji se pojavljuje na fotografijama Denisa Rouvrea jedna nevjerojatna superimpozicija obilježja čovjeka i obilježja prirode.

06.10.2016
Jägermeister je predstavio novi, moderni izgled boce. Ovo je peti put u dugogodišnjoj povijesti branda da je vizual boce promijenjen.

06.10.2016
Coca-Cola HBC, rangirana kao globalni lider u održivosti u sektoru proizvođača napitaka po Dow Jones indeksima održivosti (DJSI), objavila je nove ciljeve održivosti.

04.10.2016
Philip Morris planira investirati dodatnih 100 milijuna dolara u inovativne alternative tradicionalnim cigaretama, rekao je direktor kompanije Andre Kalancupolos.


Stranica 3/15    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top