InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.04.2020 || Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom  |  Vinske zvijezde u doba koronvirusa  |  Valamar odgovorno i sustavno provodi preporučene mjere prevencije  |  Peti Vinart Grand Tasting ponovo okupio najbolje vinare  |  Zeleni Grif za Dan Svetog Patrika   |  Vinski razgovori uz Erdutske vinograde i mlade, kreativne goste   |  Predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau Croatia 2020  |  Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u 2019. ostvarila 2,22 milijardi kuna prihoda i rast od 10%  |  Saznajte sve o Wine VIP Eventu  |  Hrvatska bogatija za još dva restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom  |  Chef Hrvoje Zirojević fantastičnim delicijama najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsk  |  Talijanska slastičarka koja obožava hrvatsku makovnjaču  |  Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |   ||
   

Vijesti - Regija

Stranica 6/9    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

18.04.2017
Hotel će imati kapacitet od 218 soba i bit će dio Sarajevo City Centra, a ova investicija Al Shiddi grupacije osigurat će 200 direktnih i 400 indirektnih novih radnih mjesta.

07.04.2017
Večera i degustacija vina i hrane crnogorskog podneblja su u jedinstvenoj atmosferi Lava Concept Restaurant u Sarajevu bili prilika za dobro druženje, te isprobavanje primamljivih okusa vina i hrane iz ovih krajeva. Događaj je pripremila crnogorska kompanija 13. Jul Plantaže koja već godinama odabire najbolje sorte grožđa i pravi vina za ljude s istančanim okusom.

07.04.2017
Kompanija Zepter international namjerava u hotel Zvezda 1 u Vrnjačkoj Banji, plaćen 1,4 milijuna, uložiti još 10 milijuna eura u obnovu i podizanje kategorije.

06.04.2017
Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, uz rijeku Miljacku i prelijepo Vilsonovo šetalište, smješten je Hotel Bristol. 2011. godine ponovo je otvorio svoja vrata, a danas obilježava šesti rođendan, i prepoznatljiv je po vrhunskim ugostiteljskim standardima za 4 zvjezdice, te izuzetno profesionalnim osobljem.

06.04.2017
Sarajevska pivara i pet bh. craft pivara - The Brew Pub, Gelender, Castrum, Semizburg i Silvertown brewery organiziraju Drugi craft beer attraction u Pivnici HS, u petak 14. 4. od 16.00 sati.

03.04.2017
Kompanija Philip Morris u Srbiji lansirala je IQOS revolucionarnu inovaciju u načinu konzumiranja duhana, koja predstavlja potencijalno manje štetnu alternativu cigaretama.

03.04.2017
AC Food članica AS GROUP izvršila je uplatu ponuđenog iznosa od 3,053 milijuna KM za kupovinu dijela imovine tvrtke Agrokomerc d.d. Velika Kladuša. U okviru javnog nadmetanja nepokretnosti, a koje je obavljeno 28. veljače ove godine u Općinskom sudu Velika Kladuša, AC Food je dao ponudu koju je Sud ocijenio kao najveću.

31.03.2017
Diners Club je za 2017. izbrao najbolje restorane u Sloveniji: THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2017. Po odabiru stručnoga žirija laskavu je titulu dobila kuća Franko s međunarodno priznatom šeficom kuhinje, Anom Roš.

28.03.2017
Šef Dhanuska Kumara novi je glavni kuhar hotela Hyatt Regency Beograd. Prethodnih nekoliko godina, šef Dhanuska radio je u Aziji, na Bliskom istoku, u Europi i Africi. Ovo je njegov veliki povratak u srpsku prijestolnicu, gdje je već bio dio Hyatt Regency Beograd tima u razdoblju od 2010. do 2014. godine.

24.03.2017
Danas sa petom uzastopnom sezonom počinje “Odprta kuhna” (Otvorena kuhinja), koja petkom svako proljeće oduševljava gurmane.


Stranica 6/9    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
 
Vijesti - Regija
 
 
 
back to top