InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 04.07.2020 || Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |  Vino vinarije PERAK - šampion 52. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske  |  Meet up: SMART TOURISM 5.0  |  Trend pada turističkih noćenja   |  Socijalni partneri u turizmu dogovorili nastavak primjene Kolektivnog ugovora ugostiteljstva  |  Vinolog predstavlja: Wine to go - uživanje u vinu bilo kada i bilo gdje  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/25    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

20.12.2019
Već tradicionalno, Fuliranje ima svoj special badnji meni. Osim jela iz svakodnevne ponude, restorani i gastro entuzijasti pripremaju nove specijalitete za Badnjak.

17.12.2019
Zagrebački je Advent je bogatiji za još jedno gastro odredište. Rougemarin City u središtu Zagreba je tijekom prosinca postao Journal pop up We Love Local gdje obožavatelji vrhunskih gastro užitaka mogu kušati posebni We Love Xmas menu, maštovitu reinterpretaciju tradicionalnih hrvatskih jela u street food varijanti.

13.12.2019
Tradicija od koje se Hrvati teško odvajaju, štoviše čak se i identificiraju s njome jest ispijanje kave uz druženje s obitelji, prijateljima, kolegama.

12.12.2019
Delux kobaje, piva naopačke i kokteli za u džep

12.12.2019
like-for-like prodaja rasla je za 2,4 posto

05.12.2019
Ljubitelji slasnih burgera od 5. prosinca će u Zagrebu moći posjetiti još jedno mjesto s bogatom i kvalitetnom ponudom. Lars&Sven, vodeći slovenski lanac burger barova u zagrebačkom Branimir mingle mallu otvara svoj prvi restoran u Hrvatskoj.

05.12.2019
Predstavljeni su i novi Franck čajevi Aronija i Limunska trava-đumbir te zanimljive kombinacije atraktivnih koktela s čajem

05.12.2019
Spoj modernog i ugodnog ambijenta novootvorenog International Business Hotela, izvanrednih vina Jakopić i jedinstvenih kreacija sa snažnim autorskim potpisom chefa Hrvoja Nakića kreirali su nezaboravno predblagdansko gastronomsko iskustvo.

04.12.2019
Posljednje ovogodišnje, šesto izdanje projekta 'Vino uz žlicu' održano je u zagrebačkom restoranu Magazinska klet / Pri staroj smokvi (Strojarska 32).


03.12.2019
„Za nas sajam ILTM u Cannesu ima strateško značenje jer upravo ovaj specijalizirani sajam za luksuzni turizam pruža idealnu priliku za povezivanja s partnerima iz cijelog svijeta čiji klijenti traže vrhunske hotele i uslugu te nam omogućuje predstavljanje ponude i hotela i Dubrovnika kao destinacije“, rekla je direktorica prodaje najstarijeg hotela u Dubrovniku Hilton Imperiala Ivona Svab na sajmu ILTM koji se od 2. do 5. prosinca održava u Cannesu.


Stranica 1/25    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top