InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 22.02.2020 || Vinski razgovori uz vina i likere Fiolić i najavu Zadar Wine Festivala   |  Aminess jedina turistička kompanija nagrađena certifikatom Poslodavac Partner  |  Najbolji hostel na svijetu dolazi na prvu hrvatsku konferenciju o hostelima   |  Osnovana Zajednica poslovnog turizma HGK  |   Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.  |  Vinart Grand Tasting - nezaobilazno mjesto za sve koji se žele ozbiljno baviti vinom  |  Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

22.12.2017
Budući da se trošarine s EU moraju uskladiti do 31. prosinca ove godine, cigarete će poskupjeti već početkom 2018. godine, piše Večernji list. Kako je rekao ministar financija Zdravko Marić, novo poskupljenje cigareta odnosno njihovih trošarina je završni, sedmi čin usklađivanja s EU, dakle povećavanje trošarina provedeno je postupno tijekom osam godina.

21.12.2017
PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku. Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese.

21.12.2017
Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma

20.12.2017
Besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima, koji je tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska održala u Osijeku, Sisku, Splitu i Zagrebu, kako bi povećala zapošljivost mladih i pridonijela rješavanju problema njihove nezaposlenosti završio je prošloga tjedna u Splitu, gdje se održala posljednja radionica.

20.12.2017
Ivan Artuković, predsjednik Uprave Francka, primio je priznanje predsjednika Hrvatske gospodarske komore povodom 125. obljetnice postojanja i uspješnog poslovanja kompanije.

19.12.2017
Sve je više dokaza u korist piva koje sadrži širok spektar biološki aktivnih komponenti porijeklom iz biljnih izvora

19.12.2017
Atlantic Grupa je sa Red Bullom potpisala ugovor o distribuciji ovog poznatog energetskog napitka na tržištu Srbije, nastavljajući širiti distribucijski portfelj u skladu s očekivanjima i najavama. Nositelj ugovora čija se vrijednost kreće oko 4,5 milijuna eura, koliki je po prilici iznos godišnje prodaje, Atlanticova je distribucijska tvrtka Atlantic Brands sa sjedištem u Beogradu.

19.12.2017
Nakon uspješno provedena četiri ciklusa radionica u 2015., 2016. i 2017. godini, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., u suradnji s partnerima projekta te uz podršku Istarske županije, u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, na jesen je ponovno organizirala novi ciklus radionica, s nastavnim povećanjem broja polaznika ali i znatnim uključivanjem kuhara iz hotelijerskog sektora.

18.12.2017
Baš kao i svake godine, protratiti najljepše blagdane na uobičajene aktivnosti, dobro znana mjesta i odmorišta, uvijek isti blagdanski menu, očekivane novogodišnje zabave… Opustite se, posvetite vrijeme sebi i najdražima na drukčiji i originalniji način. Donosimo šest savjeta što nemojte raditi ovih blagdana i što je puno bolja alternativa.

18.12.2017
Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno.


Stranica 1/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top