InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 20.01.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

22.12.2017
Budući da se trošarine s EU moraju uskladiti do 31. prosinca ove godine, cigarete će poskupjeti već početkom 2018. godine, piše Večernji list. Kako je rekao ministar financija Zdravko Marić, novo poskupljenje cigareta odnosno njihovih trošarina je završni, sedmi čin usklađivanja s EU, dakle povećavanje trošarina provedeno je postupno tijekom osam godina.

21.12.2017
PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku. Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese.

21.12.2017
Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma

20.12.2017
Besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima, koji je tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska održala u Osijeku, Sisku, Splitu i Zagrebu, kako bi povećala zapošljivost mladih i pridonijela rješavanju problema njihove nezaposlenosti završio je prošloga tjedna u Splitu, gdje se održala posljednja radionica.

20.12.2017
Ivan Artuković, predsjednik Uprave Francka, primio je priznanje predsjednika Hrvatske gospodarske komore povodom 125. obljetnice postojanja i uspješnog poslovanja kompanije.

19.12.2017
Sve je više dokaza u korist piva koje sadrži širok spektar biološki aktivnih komponenti porijeklom iz biljnih izvora

19.12.2017
Atlantic Grupa je sa Red Bullom potpisala ugovor o distribuciji ovog poznatog energetskog napitka na tržištu Srbije, nastavljajući širiti distribucijski portfelj u skladu s očekivanjima i najavama. Nositelj ugovora čija se vrijednost kreće oko 4,5 milijuna eura, koliki je po prilici iznos godišnje prodaje, Atlanticova je distribucijska tvrtka Atlantic Brands sa sjedištem u Beogradu.

19.12.2017
Nakon uspješno provedena četiri ciklusa radionica u 2015., 2016. i 2017. godini, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., u suradnji s partnerima projekta te uz podršku Istarske županije, u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, na jesen je ponovno organizirala novi ciklus radionica, s nastavnim povećanjem broja polaznika ali i znatnim uključivanjem kuhara iz hotelijerskog sektora.

18.12.2017
Baš kao i svake godine, protratiti najljepše blagdane na uobičajene aktivnosti, dobro znana mjesta i odmorišta, uvijek isti blagdanski menu, očekivane novogodišnje zabave… Opustite se, posvetite vrijeme sebi i najdražima na drukčiji i originalniji način. Donosimo šest savjeta što nemojte raditi ovih blagdana i što je puno bolja alternativa.

18.12.2017
Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno.


Stranica 1/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top