InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 22.09.2018 || Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/41    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

23.12.2016
Predstavnik istarske vinarije Benvenuti, Albert Benvenuti, prošloga je tjedna boravio u Kaliforniji povodom sudjelovanja na četvrtoj po redu konferenciji Wine Vision u organizaciji International Wine Challenge-a. Predstavnici vinarije Benvenuti pozvani su da prisustvuju ovoj međunarodnoj konferenciji kao jedna od 100 vinarija iz cijeloga svijeta i jedina iz Hrvatske.

22.12.2016
Hrvatski duhani isplatili su na kraju kalendarske godine svojim proizvođačima svu otkupljenu količinu duhana tipa svijetla virginia i burley. Ukupno je do 20. prosinca proizvođačima na cijelom području proizvodnje duhana isplaćeno 49 milijuna kuna, deset milijuna više nego 2015. godine, što je jedna od najvećih isplata za duhan u posljednjih nekoliko godina.

21.12.2016
Ovim izmjenama i dopunama produžuje se rok važenja privremenih rješenja izdanih temeljem Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, i to do 31. prosinca 2020. godine.

21.12.2016
Uz mirise i okuse autohtonih i tradicijskih specijaliteta iz čitave Hrvatske, puno smijeha, zabavnog Franu Ridjana i vrhunsku glazbu zanimljivog benda „Gudalo protiv trzalice“, dodijeljena je četvrta nacionalna turistička nagrada „Suncokret ruralnog turizma“.

19.12.2016
Treće Wine & Music kušanje vina i delicija u organizaciji tvrtke Eno expert održalo se 17. prosinca 2016. u Europskom domu.

16.12.2016
U tisku je novo izdanje našega časopisa – IN HORECA. Kao što smo i najavili u prethodnom izdanju, časopis InBar postao je InHoreca.

16.12.2016
Jučer je u sklopu Marketa u Martićevoj predstavljen digitalni natječaj – Beckstories koji omogućuje svima da svoju maštu i kreativnost pretoče u riječi i pritom osvoje vrijedne nagrade. Brojni ljubitelji kulture i umjetnosti imali su priliku prvi doznati sve o ovom božićnom natječaju Becksa na koji se može prijaviti putem službene web stranice Becks Hrvatska www.becks.hr/beckstories .

16.12.2016
U društvu najboljeg svjetskog bariste i najveće šalice za espresso predstavljena prava talijanska strast prema kavi koja traje već više od 130 godina.

15.12.2016
U zagrebačkom restoranu Il Camino održana je, u organizaciji G.E.T. Reporta, iznimna prezentacijska večera na kojoj su sljubljena odabrana vina iz asortimana Vina Graben (Janez Šekoranja, Bizeljsko, Slovenija) s ponudom restorana Il Camino.

13.12.2016
Ograničeno izdanje veselih pakiranja Dukat trajnog mlijeka krasit će crteži mliječnih brkova koji su proglašeni najboljima na ovogodišnjem likovnom natječaju Dukata „VOLIM MLIJEKO!“.


Stranica 1/41    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top