InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 26.03.2019 || Hotel Esplanade Zagreb okrunjen je titulom za najbolji Povijesni hotel godine   |  Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |  Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Gout de/Good France   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/41    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

23.12.2016
Predstavnik istarske vinarije Benvenuti, Albert Benvenuti, prošloga je tjedna boravio u Kaliforniji povodom sudjelovanja na četvrtoj po redu konferenciji Wine Vision u organizaciji International Wine Challenge-a. Predstavnici vinarije Benvenuti pozvani su da prisustvuju ovoj međunarodnoj konferenciji kao jedna od 100 vinarija iz cijeloga svijeta i jedina iz Hrvatske.

22.12.2016
Hrvatski duhani isplatili su na kraju kalendarske godine svojim proizvođačima svu otkupljenu količinu duhana tipa svijetla virginia i burley. Ukupno je do 20. prosinca proizvođačima na cijelom području proizvodnje duhana isplaćeno 49 milijuna kuna, deset milijuna više nego 2015. godine, što je jedna od najvećih isplata za duhan u posljednjih nekoliko godina.

21.12.2016
Ovim izmjenama i dopunama produžuje se rok važenja privremenih rješenja izdanih temeljem Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, i to do 31. prosinca 2020. godine.

21.12.2016
Uz mirise i okuse autohtonih i tradicijskih specijaliteta iz čitave Hrvatske, puno smijeha, zabavnog Franu Ridjana i vrhunsku glazbu zanimljivog benda „Gudalo protiv trzalice“, dodijeljena je četvrta nacionalna turistička nagrada „Suncokret ruralnog turizma“.

19.12.2016
Treće Wine & Music kušanje vina i delicija u organizaciji tvrtke Eno expert održalo se 17. prosinca 2016. u Europskom domu.

16.12.2016
U tisku je novo izdanje našega časopisa – IN HORECA. Kao što smo i najavili u prethodnom izdanju, časopis InBar postao je InHoreca.

16.12.2016
Jučer je u sklopu Marketa u Martićevoj predstavljen digitalni natječaj – Beckstories koji omogućuje svima da svoju maštu i kreativnost pretoče u riječi i pritom osvoje vrijedne nagrade. Brojni ljubitelji kulture i umjetnosti imali su priliku prvi doznati sve o ovom božićnom natječaju Becksa na koji se može prijaviti putem službene web stranice Becks Hrvatska www.becks.hr/beckstories .

16.12.2016
U društvu najboljeg svjetskog bariste i najveće šalice za espresso predstavljena prava talijanska strast prema kavi koja traje već više od 130 godina.

15.12.2016
U zagrebačkom restoranu Il Camino održana je, u organizaciji G.E.T. Reporta, iznimna prezentacijska večera na kojoj su sljubljena odabrana vina iz asortimana Vina Graben (Janez Šekoranja, Bizeljsko, Slovenija) s ponudom restorana Il Camino.

13.12.2016
Ograničeno izdanje veselih pakiranja Dukat trajnog mlijeka krasit će crteži mliječnih brkova koji su proglašeni najboljima na ovogodišnjem likovnom natječaju Dukata „VOLIM MLIJEKO!“.


Stranica 1/41    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top