InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 20.11.2018 || Vino i čokolada: boje, okusi i misli Mediterana  |  Dodijeljene Vinart nagrade  |  Dvodnevna stručna edukacija pod vodstvom chefa Davida Skoke   |  Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |  Uspješno predstavljena mlada vina šest međimurskih vinarija  |  Manje od dva tjedna dijele nas od Best Stay-a, jeste li spremni za Dubrovnik?  |  Dani švoja još jednom podsjećaju na vrijednosti ribe list  |  Čak dvije nagrade za Terme Tuhelj na Danima hrvatskog turizma  |  Vina Laguna osvojila dva zlata na prestižnom natjecanju u Italiji  |  Dodijeljene turističke nagrade  |  Hotel Esplanade dobio dvije nagrade  |  #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/15    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

30.12.2014
Restoran pansion Učka na Poklonu ponovo je u pogonu nakon što je više od godinu dana bio zatvoren. Obitelj Kotević, braća Alex i Zoran,potpuno su restaurirali objekt i pustili ga u "probni rad".

30.12.2014
Vlasnici domaćih vinoteka zadovoljni su prodajom vina u prosincu, no kako bi se prodaja povećala tijekom cijele godine većina još čeka oporavak prosječnog hrvatskog kupca.

29.12.2014
Zagrebački noćni život u posljednjih je mjesec dana radikalno oživio. U širem gradskom centru u tom su razdoblju, naime, otvorena čak četiri nova noćna kluba.

24.12.2014
Svjetska turistička organizacija-UNWTO objavila je u ponedjeljak finaliste njene U1ysses nagrade za inovacije u turizmu, među kojima je i projekt Turističke zajednice grada Malog Lošinja Miomirisi i okusi Lošinja

24.12.2014
Na ročištu u postupku predstečajne nagodbe u ponedjeljak je prihvaćen plan financijskog restrukturiranja Sunčanog Hvara, nakon čega je predsjednica Uprave Gordana Tomičić izjavila da se sada ta hotelijerska tvrtka može još snažnije okrenuti razvoju.

23.12.2014
Diner je podružnica uspješnog beogradskog koncepta koja će posluživati originalne burgere, pite, rolice i druga brza jela.

22.12.2014
Čak se 15 000 Brođana fotografiralo od 5. do 19. prosinca s Coca-Colinim prepoznatljivim Djedom Božićnjakom, a veliko zanimanje za razgledavanje najvećega izlaganja Coca-Colinih proizvoda u Europi i dalje ne jenjava

22.12.2014
Za male i obiteljske hotele ova će godina vjerojatno završiti s blagim rastom turističkih dolazaka i noćenja, dok u idućoj godini očekuju bolje rezultate.

19.12.2014
Za sve one koji još uvijek ne znaju što pokloniti najmilijima za blagdane, Nestlé je pripremio limitiranu seriju najpoznatije tamne čokolade na svijetu s menta punjenjem.


Stranica 1/15    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top