InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 17.02.2020 || Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |  Više od 150 vrsta whiskyja na 6. Whisky Fairu u Zagrebu  |  Villa Dubrovnik – pravo mjesto za početak uspješne karijere u turizmu  |  Priprema se peto izdanje Vinart Grand Tastinga  |  Suncokret ruralnog turizma: gosti na kontinentu troše više nego na obali  |  Uspješno održan En Primeur 2020 - predstavljena vina berbe 2019. iz Slavonije i Podunavlja, Dalmac  |  Vincekovo u Zagrebu s vinarijom Petrač  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 9/223    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

10.10.2019
Kada se spomenu specifični i prepoznatljivi okusi i arome Istre, jedna od prvih asocijacija je njegovo veličanstvo istarski pršut. Kralj delicija, jedinstven u cijelom svijetu, istarski pršut jedan je od zaštitnih znakova istarske regije koji je nadaleko cijenjen.

09.10.2019
Zadovoljni posjetitelji uživali u vrhunskom showcookingu chefova renomiranih restorana

04.10.2019
Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj, dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon

04.10.2019
Restoran Ambar danas je za uzvanike otvorila slunjska tvrtka Kordun d.d., a od sutra je otvoren za sve goste. Jelovnik koji je pun kvalitetne, iskrene hrane spravljene od domaćih namirnica potpisuje poznati chef Mate Janković, a kuhinju restorana vodi Ivan Martinović.

30.09.2019
550 zaljubljenika u istarska vina i gourmet delicije ove se subote otputilo u 10-kilometarsku šetnju sjeverozapadnom Istrom i uživanje u degustaciji istarskih delicija.

30.09.2019
Na zagrebačkom Cvjetnom trgu održano je finalno natjecanje Julius Meinl Barista Championship te najava kampanje Meet With A Poem. Toplo vrijeme privuklo je mnoge posjetitelje, koji su promatrali atraktivno natjecanje najboljih polufinalista iz Osijeka, Zagreba, Rijeke i Splita.

30.09.2019
Ako je frankovka tada je iz Feravina – to je potvrđeno na drugom Festivalu Frankovke u Feričancima koji je ove subote okupio nekoliko stotina vinoljubaca iz regije

30.09.2019
Jedinstveni spoj street fooda i vrhunske ponude restorana s Michelinovom preporukom u sjeverozapadnoj Istri

26.09.2019
Novo istraživanje Booking.com-a, vodeće svjetske tvrtke za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih mjesta za boravak, ponudom iskustava koje putnici ne bi smjeli propustiti i s ponudom prijevoza bez imalo gnjavaže, otkrilo je da iako pripadnici generacije Z preferiraju vizualne sadržaje na odmoru i vole snimati fotografije, ali njihova motivacija nije ograničena samo na ekran koji drže u rukama.

25.09.2019
Valamar Riviera danas je u Istarskoj sabornici u Poreču predstavila najveći projekt u hrvatskom turizmu s čijom izgradnjom započinje u narednim danima.


Stranica 9/223    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top