InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 25.03.2019 || Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |  Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Gout de/Good France   |  Središnji stručni skup vinogradara i vinara Hrvatske u četvrtak i petak u Požegi   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 9/204    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

18.09.2018
I ove godine cilj nam je predstaviti i razgovarati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj te razviti prijedloge kako potaknuti i razvijati cjelogodišnji turizam. Istaknut ćemo nužnost razvoja destinacija kao preduvjet produženja sezone, a jedna od tema bit će i kulturni turizam s obzirom da smo u godini kulturne baštine.

14.09.2018
Dugo očekivani Zagreb Burger Festival otvorio je svoja vrata 13. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Svi gurmani, ljubitelji dobrih zalogaja i pića, uživat će u čak 70-ak vrsta burgera!

13.09.2018
50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams, barmena PTD-a jednog od najboljih barova na svijetu

20.08.2018
Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (sustav eCrew), u Hrvatskoj je u razdoblju od siječnja do kraja srpnja ostvareno 11,1 milijuna dolazaka (+6%) i 56,3 milijuna noćenja (+6%).

20.08.2018
Francesca je na prvom predstavljanju Europi osvojila zlatnu medalju i titulu Best Sparkling.

16.07.2018
Gastro festival ulazi u produžetke i radi i u ponedjeljak 16.7.

13.07.2018
Ministarstvo turizma danas je objavilo rezultate programa dodjele bespovratnih potpora u 2018. godini pod nazivom „Konkurentnost turističkog gospodarstva, kojim Ministarstvo turizma sa 24 milijuna kuna sufinancira 485 projekata usmjerenih prema podizanju konkurentnosti turističkog gospodarstva na području svih županija Republike Hrvatske.

13.07.2018
Japanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovom Hotelu & Spa Iadera otvoren Sushi pop-up restoran Jiro.

13.07.2018
Veljko Ostojić imenovan je direktorom Hrvatske udruge turizma (HUT), najveće udruge hrvatskog turističkog sektora, osnovane u svibnju ove godine. Izabran od strane Upravnog odbora udruge, Ostojić će na poziciji direktora biti zadužen za njeno operativno vođenje. Predsjednik HUT-a Tomislav Popović, predsjednik Uprave Maistre, već je ranije izabran na Osnivačkoj skupštini.

13.07.2018
Voćni rose, vrhunska maraština, moćni plavci i cuvée iz Putnikovića, odličan su izbor za ljeto osobito uz specijalitete s juga Dalmacije.


Stranica 9/204    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top