InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 18.02.2019 || Uskoro četvrto, nikad bogatije izdanje sajma Vinart Grand Tasting  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom u kavani Procaffe  |  Predstavljen Aminess Gourmet Lab  |  Predstavnici Turističkih zajednica Raba i Lopara otkrili što očekuju od 2019. godine  |  Digitalna platforma DISH dostupna u Hrvatskoj  |  Vino uz žlicu i Podravku u Aperitivo baru  |   Predstavljena mlada vina berbe 2018.   |  Hotelska grupacija Falkensteiner jača poziciju brenda  |  Booking.com objavljuje finalistice nagrade Technology Playmaker Awards 2019  |  U susret centralnom turističkom događaju u regiji  |  HGK predstavila vina najuglednijim ugostiteljima Berlina  |  Ledena berba u PP Orahovica  |  Odličan rezultat adventa na Rabu  |  EDITEL Adria 8. poslovni doručak u Dubrovniku  |  Trendovima usprkos: Iz Zagreba preselili u Slavoniju  |  Hrvatskim restoranima uručena MICHELINOVA priznanja  |  Što nas čeka na domaćoj gourmet sceni?  |  Svečana premijera predstave „Svaki tvoj rođendan” održana uz promociju vrhunskih vina vinarije Oraho  |   Rab postao prvi Europski otok sporta   |  Prestižna ANWB TOP 2019. nagrada   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 8/201    | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

02.07.2018
Na dan državnosti tvrtka Acrobat u suradnji sa Vantguardom pružila je zaista nezaboravno iskustvo svojim uzvanicima. Naime Vantguard čiji se portfolio sadrži od popularnog gina Mare, tonica 1724, vode 22 i Capucane u suradnji sa svojim distributerom Acrobatom pozvala je svoje vjerne klijente i predstavnike medija na nezaboravnu gastro avanturu koja je započela u Marini Hramina na Murteru.

20.06.2018
Trideset i šest najboljih hrvatskih chefova pod vodstvom Mate Jankovića kreirali su knjigu koja obilježava važnu fazu hrvatske gastro i restoranske scene – Croatia: The Cookbook, Hrvatska kuharica. Sinoć je u zagrebačkom restoranu Dubravkin put predstavljen projekt od velike važnosti za promicanje hrvatske kulture u svijetu, Croatia – The Cookbook, ključno izdanje hrvatske gastronomije s više od 150 vrhunskih jela najboljih hrvatskih chefova - prve moderne i sveobuhvatne monografije hrvatske gastronomije i kulture.

20.06.2018
Spojite dane, produžite vikend i stacionirajte se na Foodballerki! Svaki dan na Strossmayerovom trgu sviraju DJ-i, a ovaj tjedan program je posebno prilagođen produženom vikendu.

20.06.2018
Prvog dana ljeta, 21. lipnja, u gradu Krku počinje prvo izdanje festivala Krk Music Fest koji na najveći hrvatski otok dovodi i najukusnije street food specijalitete iz cijelog svijeta. Osim u izvrsnom glazbenom, dramskom i plesnom programu, gosti festivala će sva tri dana moći uživati i u zaista zanimljivoj i bogatoj gastronomskoj ponudi. Naime, organizatori pripremaju međunarodni Street Food Market na kojem će posjetitelji festivala moći kušati presjek nekih od najzanimljivijih specijaliteta ulične hrane iz različitih dijelova svijeta.

19.06.2018
Na jučerašnjoj promociji noviteta Petog elementa predstavljena su čak četiri nova crafta iz te brend linije.Predstavljene su pive: STOUT 4.2., BONNER, VOODOO i prvo hrvatsko proteinsko pivo izašli iz radionice poznatog majstora pivara i velikog promotora domaće craft scene Kreše Marića, predsjednika Udruge malih pivara.

19.06.2018
Ovog vikenda u Cheese Baru u samom srcu Zagreba brojni posjetitelji mogli su uživati u čašici dobrog vina, opuštenoj atmosferi i zvijezdi samog okupljanja, Frelimo delikates čvarcima, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Oni koji vole čvarke i dobro poznaju tu namirnicu, prepoznali su kvalitetu i nisu skrivali oduševljenje, a oni koji se prije nisu usudili probati, također su imali samo riječi hvale. Čvarci, jedan tradicionalan rustikalan specijalitet poznat godinama, pa čak i pomalo zaboravljen te često povezivan s nekim starijim generacijama, danas ima potpuno novi oblik i voljen je od strane sve mlađe populacije. Dizajn i sama ambalaža ove delikatese, jako je maštovita i praktična, naime riječ je o nagrađivanoj limenci koja se jednostavno otvara i možete ju ponijeti sa sobom gdje god išli.

19.06.2018
Dionica Liburnia Riviera Hotela dominirala je u ponedjeljak u redovnom prometu dionicama na Zagrebačkoj burzi, u danu u kojemu su crobexi pali, a promet u odnosu na petak porastao. Crobex je u odnosu na petak pao za 0,31 posto, na 1851,75 bodova, a Crobex10 snižen je za 0,51 posto, na 1046,41 bod.

18.06.2018
Nakon Osijeka, Caffe bar Ćakula u Splitu je 15. lipnja, bio druga postaja u sklopu prve službene turneje kave u Hrvatskoj. Zvijezda turneje bio je Barcaffe, jedan od regionalno najznačajnijih brendova u espresso kavi te njegovi baristi - vrhunski stručnjaci koji od pripreme kave čine pravu umjetnost. Uz Barcaffe i bariste, još jedna zvijezda se okušala u pripremanju vrhunskog Espressa: Mladen Badovinac iz splitskog benda TBF, koji ne može zamisliti niti jedan svoj dan bez kave, a na pitanje kakvu kavu najviše voli, odgovorio je da je najsretniji kada mu se servira kava iz stare brazilske poslovice; crna kao noć, vruća kao pakao i slatka kao žena!

18.06.2018
Dubrovački hotel Valamar Argosy 4* u novu sezonu ušao je s višom kvalitetom usluge te se na tržištu pozicionira kao hotel za odrasle, dok će brojnim novim sadržajima i pomno osmišljenom ponudom zasigurno oduševiti parove i sve one koji traže savršeni mir u blizini povijesnog Starog grada. Smješten u netaknutoj ljepoti poluotoka Babin kuk, idealnog za romantični i opuštajući odmor, hotel Valamar Argosy nudi mir, privatnost i zadivljujući pogled na obližnje otoke okupane jadranskim zalaskom sunca.

15.06.2018
Koncert TBF-a odlična je uvertira u raskošan glazbeni program Foodballerke. Posjetitelje od 14.6 do 15.7 očekuje još 8 koncerata grupa: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafa i legendarnih Songkillersa. Na plesne vragolije pozivaju i sjajni DJ'i, kao npr. Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin. Strossmayerov trg već je postao sinonim i za odličnu street food ponudu pa će svoje festivalske specijalitete ponuditi mnogi vrsni zagrebački ugostitelji. Pripremljen je i poseban dječji kutak gdje će maleni uživati u kreativnim radionicama, “napuhancima” i bungee jumpingu, a o njima će brinuti edukatori agencije Zagi Eventi.


Stranica 8/201    | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top